Introduktion till funktionen Åtkomstbegränsningar i HUAWEIAppGallery

Tillämpliga produkter: Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Introduktion till funktionen Åtkomstbegränsningar i HUAWEIAppGallery

För att skydda minderåriga har HUAWEIAppGallery introducerat funktionen Åtkomstbegränsningar så att apputvecklare kan ge ett betyg för sina appar baserat på lämplig ålder. Du kan ställa in en åldersgräns i Jag > Inställningar > Åtkomstbegränsningar. Endast appar med en gräns som är lika med eller under gränsen kan laddas ner och installeras.

Ställ in åldersgränsen enligt följande två situationer:

• Din telefon stöder Digitalt saldo.

Du kan öppna Digitalt saldo-skärmen i Inställn. eller i AppGallery > Jag > Inställningar > Åtkomstbegränsningar. Om du väljer Mitt barn för Digitalt saldo, kommer du att uppmanas att ange en 6-siffrig PIN-kod och en säkerhetsfråga. Efter det, gå till Åtkomstbegränsningar > Installation av appar för att ställa in begränsningar för appnedladdning för HUAWEI AppGallery genom att välja Begränsa all installation av appar, Tillåt endast lämpliga appar, (du måste ställa in en åldersgräns för det här alternativet), eller Tillåt installation av alla typer av appar. När du har sparat inställningarna måste du ange den 6-siffriga PIN-koden för Digitalt saldo för att återställa åldersgränsen i HUAWEI AppGallery.

• Din telefon stöder inte Digitalt saldo, har inte aktiverat Digitalt saldo eller du har valt Jag för Digitalt saldo.

Gå i så fall till AppGallery > Jag > Inställningar > Åtkomstbegränsningar. Om det är första gången du använder den här funktionen kommer du att uppmanas att ange en 4-siffrig PIN-kod. Efter det kan du ställa in en åldersgräns.

Klicka här för att avaktivera funktionen för begränsning av innehållsåtkomst. Mer information finns i ”Avaktivera lösenordsverifiering.”