Hur ändrar eller återställer jag lösenordet för funktionen Komma åt begränsningar i HUAWEIAppGallery?

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Hur ändrar eller återställer jag lösenordet för funktionen Komma åt begränsningar i HUAWEIAppGallery?
  1. Om du har valt att ditt barn ska vara den person som ska använda enheten i Digitalt saldo:

Ändra lösenord: Gå till Inställn. > Digitalt saldo > Säkerhetsinställningar > Ändra PIN-kod > Glömt din PIN-kod? och använd din säkerhetsfråga eller tillhörande HUAWEI-ID för att ändra lösenordet.

Avaktivera lösenordsverifiering: Gå till Inställn. > Digitalt saldo > Avaktivera Digital balans (du kommer att bli ombedd att ange den 6-siffriga PIN-koden du har ställt in). 1

2. Om din enhet inte stöder Digitalt saldo eller om du har valt dig själv att vara den person som ska använda enheten:

Ändra lösenord: Stöds inte. Använd följande metod för att avaktivera funktionen Komma åt begränsningar och aktivera den igen.

Avaktivera lösenordsverifiering: Sök efter och få tillgång till HUAWEIAppGallery i Inställn., rensa dess data, aktivera sedan funktionen Åtkomstbegränsningar och ställ in lösenordet igen. För att göra det, gå till:

Inställn. > Appar/Appar och meddelanden > Appar > Huawei Appgallery > Lagring > Rensa cacheminne/Rensa data

Att radera data från HUAWEIAppGallery kommer inte att påverka andra data på din telefon och kommer bara att återställa HUAWEIAppGallery till statusen direkt efter att ha installerats för första gången.