Garantiperiod
Garanti för telefoner:
a) Inom 2 år från och med inköpsdatumet, om ett fabrikationsfel som ej är orsakat utav yttre påverkan och/eller handhavande fel upptäcks på produkten, kan du erhålla kostnadsfri reparation.
b) Startdatum för produktgaranti är lika med inköpsdatumet angett på ditt köpesbevis.
c) Kvitto, kvittokopia eller produktens garantikort kan användas som köpesbevis. Om du av någon anledning ej innehar köpesbevis, anges startdatumet för din garanti, 90 dagar efter tillverksningsdatumet för din enhet (enligt enhetens serienummer).
d) För mer information, vänligen följ denna länk: Garantiperiod & Supporttjänstfråga för att se enhetens garantistatus.

Garantiperiod för tillbehör som kan medkomma i telefonens förpackning:
a) Om ett prestandafel som ej är orsakat utav yttre påverkan och/eller handhavande fel upptäcks på produkten, kan du erhålla kostnadsfri reparation, vänligen se garantiperiod nedan:
Tillbehör Garantiperiod Anmärkningar
Batteri 24 månader Avtagbart batteri: 6 månader
Trådbunda hörlurar 6 månader
Laddare/Adapter 6 månader Inkluderar 12v-laddare, datorladdare, och reseladdare.
Kablar 6 månader Inkluderar USB-kabel, överförningskabel, och adapter.
Skyddsfilm Ingen garanti
b) Kvitto, kvittokopia eller produktens garantikort kan användas som köpesbevis. Om du av någon anledning ej innehar köpesbevis, anges startdatumet för din garanti, 90 dagar efter tillverksningsdatumet på din enhet (enligt enhetens serienummer).
Ladda ner garantipolicy i PDF