HUAWEI AppGallery

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

 

AppGallery FAQs

 

Wat is de HUAWEI AppGallery?

De HUAWEI AppGallery is de officiële app store voor Huawei smartphones en tablets. De app store is beschikbaar in meer dan 170 landen. De AppGallery is de 3e app store in de wereld. Het is een app store waar je gemakkelijk en veilig duizenden apps van over de hele wereld kunt vinden en downloaden.

HUAWEI wil met de AppGallery een innovatief en open app platform bieden, waarin privacy en veiligheid voorop staan. Huawei werkt nauw samen met de meeste innovatieve developers ter wereld om een app store van de toekomst te creëren.

 

Van welke app store maakt HUAWEI gebruik?

De HUAWEI AppGallery is de officiële app store voor Huawei smartphones en tablets. De app store is beschikbaar in meer dan 170 landen. De AppGallery is de 3e app store in de wereld. Het is een app store waar je gemakkelijk en veilig duizenden apps van over de hele wereld kunt vinden en downloaden.

 

Wat is het verschil tussen de HUAWEI AppGallery en andere app stores?

HUAWEI wil met de AppGallery een innovatief en open app platform bieden, waarin privacy en veiligheid voorop staan. De AppGallery biedt tegelijkertijd een unieke en slimme ervaring.

Om een veilige gebruikerservaring te bieden, beschikt HUAWEI AppGallery over een professioneel vierlaags beveiligingssysteem dat is ontworpen om kwaadaardig gedrag te detecteren, privacycontrole te vergemakkelijken en de beveiliging van apps te garanderen.

HUAWEI AppGallery biedt verschillende eenvoudige, innovatieve manieren om een breed scala aan mobiele apps te ontdekken, zoals een eenvoudige zoekfunctionaliteit, populaire apps per categorie, keuzes van de redacteur, een verlanglijst en meer. Exclusieve voordelen, waaronder vouchers, in-app-tegoeden, promotiecodes, kortingsbonnen en VIP-privileges zijn ook beschikbaar voor Huawei-gebruikers.

Met meer dan 400 miljoen actieve gebruikers is de HUAWEI AppGallery de 3e app store in de wereld. Het is een app store waar je gemakkelijk en veilig duizenden apps van over de hele wereld kunt vinden en downloaden. Huawei werkt nauw samen met de meeste innovatieve developers ter wereld om een app store van de toekomst te creëren.

 

Waarom zou ik de HUAWEI AppGallery moeten gebruiken als ik alles kan vinden in Google Play?

HUAWEI AppGalery is een app store waar je gemakkelijk en veilig duizenden apps van over de hele wereld kunt vinden en downloaden. Om een veilige gebruikerservaring te bieden, beschikt HUAWEI AppGallery over een professioneel vierlaags beveiligingssysteem dat is ontworpen om kwaadaardig gedrag te detecteren, privacycontrole te vergemakkelijken en de beveiliging van apps te garanderen.

AppGallery biedt verschillende eenvoudige, innovatieve manieren om een breed scala aan mobiele apps te ontdekken, zoals een eenvoudige zoekfunctionaliteit, populaire apps per categorie, keuzes van de redacteur, een verlanglijst en meer

. Exclusieve voordelen, waaronder vouchers, in-app-tegoeden, promotiecodes, kortingsbonnen en VIP-privileges zijn ook beschikbaar voor Huawei-gebruikers.

HUAWEI wil met de AppGallery een innovatief en open app platform bieden, waarin privacy en veiligheid voorop staan. Huawei werkt nauw samen met de meeste innovatieve developers ter wereld om een app store van de toekomst te creëren.

 

Hoeveel apps zijn er in de AppGallery?

De HUAWEI AppGallery is een app store waar je gemakkelijk en veilig duizenden apps van over de hele wereld kunt vinden en downloaden. De AppGallery is de 3e app store in de wereld. Nieuwe internationale en lokale apps worden regelmatig toegevoegd.

 

Heeft de AppGallery Europese of Westerse apps (of alleen Chinese apps)?

De HUAWEI AppGallery groeit razendsnel en je kunt al duizenden apps van over de hele wereld vinden en downloaden. De AppGallery is de 3e app store in de wereld. Nieuwe internationale en lokale apps worden regelmatig toegevoegd.

 

Is het veilig apps te downloaden van AppGallery?

HUAWEI AppGalery is ontwikkeld om een veilige gebruikerservaring te bieden. De AppGallery beschikt over een professioneel vierlaags beveiligingssysteem dat is ontworpen om kwaadaardig gedrag te detecteren, privacycontrole te vergemakkelijken en de beveiliging van apps te garanderen.

 

Moet ik de AppGallery eerst downloaden?

AppGallery is voor-geïnstalleerd op alle HUAWEI smartphones en tablets. Dus als je in bezit bent van een HUAWEI device dan is downloaden niet nodig.

 

Hoe registreer ik voor de AppGallery?

Huawei AppGallery wordt voor-geïnstalleerd op alle HUAWEI apparaten. Je kunt de AppGallery direct en gratis gebruiken.

Wanneer je een nieuwe Huawei-telefoon instelt, wordt je automatisch door het snelle en gemakkelijke proces van het maken van een persoonlijke Huawei-ID geleid. Huawei ID is een persoonlijk account waarmee je naadloos toegang hebt tot exclusieve HUAWEI diensten, waaronder AppGallery, Huawei Cloud, Health, Wallet en meer.

 

Moet ik betalen voor de AppGallery?

De HUAWEI AppGallery is gratis te gebruiken. De AppGallery is de officiële app store voor Huawei en automatisch voor-geïnstalleerd op jouw Huawei smartphone of tablet. i

 

Zijn apps via de AppGallery gratis te gebruiken en te downloaden?

De meeste apps op Huawei AppGallery zijn gratis te downloaden en te gebruiken. AppGallery ondersteunt ook apps met betaalde abonnementsdiensten of apps waar je voor moet betalen of apps waarin je in-app aankopen in kan doen.

 

Krijg ik een speciale aanbieding voor het gebruiken van de AppGallery?

HUAWEI AppGallery biedt exclusieve voordelen, waaronder vouchers, in-app-tegoeden, promotiecodes, kortingsbonnen en VIP-privileges zijn ook beschikbaar voor Huawei-gebruikers.

 

Heb ik een HUAWEI telefoon nodig om AppGallery te gebruiken? Kan ik de AppGallery gebruiken op een iPhone of Samsung?

HUAWEI AppGallery is de officiële app store voor Huawei en wordt voor-geïnstalleerd op alle Huawei-smartphones en -tablets. HUAWEI AppGallery is te downloaden in de Google Play Store.

 

Worden apps vanuit de HUAWEI AppGallery automatisch ge-update?

Ja, apps die worden gedownload via de HUAWEI AppGallery krijgen automatisch updates van de aanbieder van de app.

 

HUAWEI ID

 

Wat is een HUAWEI ID?

HUAWEI ID is jouw persoonlijke account voor Huawei-apparaten waarmee je toegang krijgt tot de exclusieve services van Huawei, waaronder HUAWEI AppGallery, Cloud, Health, Wallet en meer. Het aanmaken van een HUAWEI ID is snel, gemakkelijk en gratis.

 

Moet ik een HUAWEI ID aanmaken om mijn telefoon te gebruiken?

Je hebt een HUAWEI ID nodig om services zoals Huawei Cloud, Health, Wallet en meer te gebruiken. Wanneer u uw nieuwe Huawei-telefoon instelt, wordt u automatisch door het snelle en eenvoudige registratie- of aanmeldingsproces geleid.

 

Hoe registreer ik voor een HUAWEI ID? Hoe registreer ik mijn HUAWEI telefoon? Hoe maak ik een gebruikers ID aan?

Wanneer je een nieuwe Huawei-telefoon instelt, wordt je automatisch door het snelle en gemakkelijke proces van het maken van een persoonlijke Huawei-ID geleid. Huawei ID is een persoonlijk account waarmee je naadloos toegang hebt tot exclusieve HUAWEI diensten, waaronder AppGallery, Huawei Cloud, Health, Wallet en meer.

 

Wat gebeurt er mijn persoonlijke data als ik een HUAWEI ID aanmaak?

HUAWEI Mobile Services (HMS) heeft wereldwijd drie regionale centra en 15 datacenters opgericht. Alle gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en de Huawei ID-privacyverklaring.

Huawei heeft een geïsoleerde Trusted Execution Environment (TEE) gebouwd buiten de open Android-omgeving om gebruikers te isoleren en te beschermen. Gevoelige gegevens van de gebruiker, zoals biometrische gegevens en wachtwoorden, worden opgeslagen in het TEE-besturingssysteem, terwijl vingerafdruk- / gezichtsherkenning en wachtwoordverificatie alleen worden uitgevoerd binnen het TEE-besturingssysteem. Persoonlijke gevoelige gegevens worden niet buiten het apparaat verwerkt en de gebruiker heeft volledige controle over zijn persoonlijke gegevens.

HUAWEI AppGallery heeft een volledig (cyclus)beveiligingssysteem, inclusief verificatie van de echte naam van de ontwikkelaar, beoordelingsproces in vier stappen, download- en installatiebeveiliging en een preventiemechanisme voor veilige app gebruik. Daarnaast heeft HUAWEI AppGallery wereldwijd een app-beoordelingssysteem geïmplementeerd.

 

Waarom moet ik een HUAWEI ID maken?

HUAWEI ID is uw enige persoonlijke account voor Huawei-apparaten waarmee u de exclusieve services van Huawei kunt openen en naadloos kunt verbinden, waaronder HUAWEI AppGallery, Cloud, Health, Wallet en meer. Het aanmaken van een HUAWEI ID is snel, gemakkelijk en gratis.

 

HUAWEI Mobile Services en Apps

 

Kan ik andere app stores gebruiken op mijn telefoon?

Huawei AppGallery is de officiële app store van HUAWEI. De app store is voor-geinstalleerd op HUAWEI telefoons en tablets.

 

Ontvangt deze telefoon automatisch updates?

Ja, over het algemeen worden alle software-updates en beveiligingspatches automatisch gepusht naar Huawei-apparaten geleverd door Huawei.

 

Kan ik mijn foto’s en video’s openen en opslaan?

Foto's en video's die zijn gemaakt of ontvangen op een HUAWEI-apparaat, worden automatisch opgeslagen via HUAWEI Gallery. HUAWEI Gallery kan eenvoudig worden verbonden met een HUAWEI ID voor een meer persoonlijke ervaring. Foto’s en video’s kunnen ook worden opgeslagen in de HUAWEI Cloud, zodat je foto’s en video’s op een veilige plek bewaart.

 

Kan ik Google apps op mijn telefoon zetten?

Momenteel is het niet mogelijk om Google-apps te downloaden op nieuwe Huawei-apparaten. Alle Huawei-smartphones worden echter geleverd met vooraf geïnstalleerde, gebruiksvriendelijke apps zoals HUAWEI Browser om gemakkelijk op internet te surfen en HUAWEI Cloud, voor veilige en beveiligde cloudopslag. Google-services zoals YouTube en Google Maps kunnen worden gebruikt via de Huawei-browser.

 

Kan ik deze telefoon voor werk gebruiken? Email, agenda, Office, PDF Viewer, etc.?

HUAWEI-smartphoneapparaten zijn perfect voor professioneel gebruik. HUAWEI-apparaten worden geleverd met tal van veilige, gebruiksvriendelijke vooraf geïnstalleerde services, waaronder HUAWEI Email, HUAWEI Calendar, HUAWEI Browser en HUAWEI Cloud.

Bovendien kunt u via Huawei AppGallery eenvoudig gratis professionele apps zoals Microsoft Office Mobile en meer downloaden.

Onze nieuwste telefoons

pic

Hoe download je je favoriete apps

Ontdek drie eenvoudige manieren om je favoriete apps te downloaden.

Ontdek meer >
pic

Huawei Apps & Services

Op het web surfen, je gezondheid opvolgen, muziek beluisteren, opslaan in de cloud en zelfs gepersonaliseerde thema's voor je telefoon.

Ontdek meer >
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan