HUAWEI Mate Xs

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
Een flexibel kunstwerk Maak kennis methet ongekende

8" opvouwbaar FullView-display1 |
Kirin 990 Flagship 5G SoC

HUAWEI Mate Xs
Een flexibel kunstwerk Zie hetongeziene

8" opvouwbaar FullView-display1 |
Kirin 990 Flagship 5G SoC

Maak kennis
met het ongekende

Bekijk de video
HUAWEI Mate Xs Video

Een flexibel
kunstwerk

Spreid je vleugels met HUAWEI Mate Xs Falcon Wing Design. De HUAWEI Mate Xs maakt gebruik van de unieke Falcon vleugel met een innovatief scharnier en biedt baanbrekende technologie met een opmerkelijke visuele beleving. Gevouwen als een slanke smartphone, past hij perfect in je zak en handpalm. Hij staat altijd klaar voor gebruik onderweg. Klap hem open en ontdek veel meer dan je ooit gewend was met het grootste gemak, op het dubbelgrote scherm.

HUAWEI Mate Xs id1
HUAWEI Mate Xs hinge
HUAWEI Mate Xs id2
HUAWEI Mate Xs id3

Zie meer in een oogopslag

Het verbluffende HUAWEI FullView 8-inch1 beeldscherm met veel detail en levendige kleuren waar je ook kijkt, zorgt ervoor dat je in een oogopslag veel meer ziet. Je hoeft niet heen en weer te scrollen, want vanaf nu kan je adembenemende landschappen, geweldige panoramafoto's en uitgebreide infographics moeiteloos bekijken.

HUAWEI Mate Xs fullview screen

Bliksemsnel

De aan / uit-knop van HUAWEI Mate Xs is handig ontworpen met vingerafdrukherkenning. Je kunt zachtjes de zijkant aanraken om je telefoon in een fractie van een seconde veilig te ontgrendelen.

HUAWEI Mate Xs fullview fingerprint recognition HUAWEI Mate Xs fullview fingerprint recognition

Een meester in
multitasken

De intelligente Multi-window2-functie verdeelt het 8’’ brede scherm in twee onafhankelijke taakinterfaces. Zo kan je notities maken terwijl je je berichten controleert of je fotoalbum bekijkt om de juiste foto te posten tijdens het bijwerken van je social media. Je kunt zelfs een app in 2 gesplitste vensters openen om eenvoudig verschillende taken tegelijkertijd te beheren met de HUAWEI-app-multiplier3. Er is ook een ingenieus ontworpen Dock om je favoriete apps in een snelmenu op te nemen, zodat je een zwevend venster kunt activeren voor een snelle actie. Verspil nooit geen tijd meer met het wisselen tussen apps.

Bekijk opnieuw

HUAWEI Mate Xs multi-window
HUAWEI Mate Xs kirin 990 5g

Toonaangevend in
het 5G tijdperk

Aangedreven door de Kirin 990 5G-chipset, bereikt HUAWEI Mate Xs de geavanceerde snelheid en prestaties die horen bij het 5G-tijdperk. De CPU-architectuur met drievoudige energiezuinigheid zorgt voor baanbrekende prestaties met minder verbruik. De Dual-core plus Tiny-core NPU vormt een solide basis voor de explosieve ontwikkeling van toekomstige AI-mogelijkheden.

HUAWEI Mate Xs kirin 990 5g

Ontworpen voor
Nu en de Toekomst

De HUAWEI Mate Xs ondersteunt zowel NSA als SA 5G-architecturen4 en houdt je op de hoogte van de 5G-evolutie. Met het Dual-Sim-kaartontwerp en uitgebreide compatibiliteit voor de meeste 5G / 4G / 3G / 2G-banden kan je altijd verbonden blijven.

HUAWEI Mate Xs kirin 990 connection

Blijf cool.
Geniet meer.

Dankzij het nieuwe en innovatieve koelsysteem van HUAWEI, voorzien van flexibel bionisch grafiet dat de dubbele uitdagingen van vouwbaarheid en evenwichtige koeling aangaat, blijft de HUAWEI Mate Xs altijd koel. Stream of download ultra-HD-video's met hoge snelheid, speel al je grafisch intensieve 3D-games en ga helemaal op in de spanning van de 5G-wereld. No sweat.

Bekijk opnieuw

HUAWEI Mate Xs cooling

Altijd schitterende
beelden

Met het 40 MP Supersensing Leica Quad-camerasysteem, dat de camera aan de voor- en achterkant integreert, kan je al het moois dat je ziet meteen vastleggen. Veraf of dichtbij, donker of helder, groot of klein, nu blijft elk indrukwekkend beeld niet alleen op je netvlies staan maar ook in je telefoon.

HUAWEI Mate Xs camera

Groothoeklens

Teleobjectief

Ultragroothoeklens

TOF

HUAWEI Mate Xs camera

Spiegel je schoonheid

Met Spiegelopname met dubbel scherm kunnen jij en de fotograaf creatieve ideeën in realtime bekijken en delen om je schoonheid te laten zien zoals jij het wilt.

HUAWEI Mate Xs selfie

Breng licht in de nacht

De 40 MP Supersensing Camera absorbeert licht en details zeer efficiënt om de mooie verhalen en mensen in het donker vast te leggen.

HUAWEI Mate Xs supersensing camera

Breder beeld,
prachtig perspectief

Met de 16 MP Ultra Wide Angle Camera worden die imposante berg en dat prachtige paleis allemaal in een geweldig perspectief weergegeven.

HUAWEI Mate Xs ultra wide angle lens HUAWEI Mate Xs ultra wide angle lens HUAWEI Mate Xs ultra wide angle lens

1x

HUAWEI Mate XS switch

Ultragroot

HUAWEI Mate XS switch

Jouw trouwe
metgezel

Dankzij het betere energiebeheer van de Kirin 990 5G-chipset en 4 500 mAh5 batterij met grote capaciteit, garandeert de HUAWEI Mate Xs een zeer lange batterijduur. Een spannend avondje gamen of een langdurende en intensieve presentatie, hij zorgt dat je blijft gaan, net als een trouwe vriend.

HUAWEI Mate Xs battery
HUAWEI Mate Xs battery
HUAWEI Mate Xs battery

Betrouwbare vriend

Met de 55 W HUAWEI SuperCharge6 kan zelfs een grote batterij van 4 500 mAh worden opgeladen tot 85% in slechts 30 minuten7. Leun dus maar lekker achterover en geniet van een goede kop koffie, want je bent in no-time klaar voor een hectische dag.

HUAWEI Mate Xs 55w huawei supercharing

Ontdek het
geraffineerde design

* De capaciteit / snelheid van het laden kan variëren per regio. U kan een lokale verdeler raadplegen voor meer informatie.
HUAWEI Mate Xs accessories
  1. Volledig uitgeklapt en gemeten als een standaard rechthoekig display, is de diagonale lengte 8 inch. De werkelijke grootte kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het productieproces.
  2. Deze functie is alleen beschikbaar met relevante apps die Multi-Window-bediening ondersteunen.
  3. Compatibiliteit kan variëren volgens specifieke apps.
  4. SA: zelfstandig netwerk; NSA: niet-zelfstandig netwerk, de SA-mogelijkheid hangt af van het beschikbare netwerk en de softwareversie. Wanneer de primaire simkaart het 5G-netwerk gebruikt, kan de secundaire simkaart het 4G / 3G / 2G-netwerk gebruiken in de standby-modus. De effectieve beschikbaarheid en kwaliteit van de service kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van het netwerk van de lokale netwerkprovider.
  5. Typische waarde.
  6. De capaciteit en snelheid van de oplader kunnen variëren, afhankelijk van de regio. Neem voor meer informatie contact op met een plaatselijke retailer.
  7. Typische waarde. Gebaseerd op resultaten van HUAWEI-laboratoriumtests. De levensduur van de batterij is afhankelijk van daadwerkelijke gebruikssituaties. Laboratoriumtestomgeving: temperatuur bij 25 °C, relatieve vochtigheid: 45% tot 80%. Met gebruik van de HUAWEI SuperCharge-oplader van HUAWEI Mate Xs werd de telefoon opgeladen vanaf 1% vermogen in de 5G-netwerk standby status terwijl het scherm was uitgeschakeld.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan