• Αστραπιαία ταχύτητα, Εις διπλούν.

  Με υποστήριξη της επόμενης γενιάς 4G δικτύων, LTE-Advanced CAT6, το E5786 εκτοξεύει την ταχύτητα download στο ασύλληπτο 300 MBps. Με τη διπλάσια ταχύτητα από τη κατηγορία 4G LTE Cat.$, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα σε πολύ λιγότερο χρόνο.

 • Όλα σε ένα

  Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε την ενεργειακή απόδοση με ανώτερη ταχύτητα χάρη στον πρώτο παγκοσμίως τσιπ HiSilicon LTE Cat6 που "τρέχει" πάνω στον πανίσχυρο επεξεργαστή 28 nm HPM Cortex A9 .

 • Wi-Fi χωρίς κωδικό; Γίνεται!

  Μια νέα εποχή ασύρματης συνδεσιμότητας έφτασε. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε σε δίκτυα απλά σκανάροντας έναν κωδικό QR και όλα γίνονται πιο απλά.

 • Δώστε στην καθημερινότητά σας μια έξτρα ώθηση*

  Οι πάνω από 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας σας προσφέρουν αρκετό χρόνο για δουλειά, παιχνίδι, διασκέδαση. Με την εξαιρετική απόδοση της μπαταρίας, επεκτείνετε τις καλές στιγμές σε οτιδήποτε και αν κάνετε.

  *Τυπική τιμή. Η πραγματική χωρητικότητα ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς.
   Τα δεδομένα φόρτισης παρέχονται από τα εργαστήρια της HUAWEI. Οι δοκιμές φόρτισης διεξάγονται σε θερμοκρασία 25 ℃ με υγρασία 45% - 80%.

 • Εξαιρετικά γρήγορο Wi-Fi, εξαιρετικά γρήγορη ρύθμιση

  Τώρα υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος για να ελέγξετε το Mobile WiFi μέσα από το κινητό σας. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή HUAWEI Mobile WiFi, για να έχετε το ασύρματο δίκτυο πάντα μαζί σας.

 • Περισσότερη δύναμη στα χέρια σας, προς όφελος όλων

  Το E5786 είναι πλήρως εξοπλισμένο, με μπαταρία που διαρκεί πάνω από 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας και πάνω από 500 ώρες αναμονής, Επιπρόσθετα, με την λειτουργία αντίστροφης φόρτισης, μπορείτε να φορτίσετε άλλες συσκευές.