Mitä minun tulee tehdä, jos tein sovelluksen sisäisen oston ja maksu suoritettiin, mutta tuotetta/palvelua ei toimitettu?

Soveltuvat tuotteet: Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Mitä minun tulee tehdä, jos tein sovelluksen sisäisen oston ja maksu suoritettiin, mutta tuotetta/palvelua ei toimitettu?

Jos teit sovelluksen sisäisen ostoksen ja maksu suoritettiin, mutta tuotetta/palvelua ei toimitettu, syynä voi olla verkon viive. Kirjaudu ulos sovelluksesta, kirjaudu uudelleen sisään ja tarkista, onko kyseessä tämä.

Jos tuotetta/palvelua ei toimitettu, voit käyttää sovelluksesta löytyviä asiakaspalvelun yhteystietoja ja pyytää apua sovelluksen kehittäjältä.

Jos teit ostoksen Huawei-sovellusten sisäiset ostot (IAP) -ominaisuuden kautta, voit myös ottaa yhteyttä HUAWEIn asiakaspalveluun ja antaa alla mainitut tiedot.

• HUAWEI ID
  • Sovelluksen nimi
  • Tuotteen nimi
  • Huawei-sovellusten sisäiset ostot -tapahtumanumero (tarkista kohdasta Minä > Tilikeskus > Maksut ja ostot > Ostohistoria. Anna myös näyttökuva, jos mahdollista.)
  • Ongelman kuvaus
  • Maa/alue
  • Yhteystiedot

Jos sovellus on peli, anna myös seuraavat tiedot:

• Pelipalvelin
  • Hahmon nimi/tunnus