Assistanse-verktøy for audio

Ny metode for oppgradering av programvare for Bluetooth-hodesett

Oppgrader systemversjonen
Kos deg med ny opplevelse
Ett klikk-nedlasting
Enkel installasjon
Systemkrav - Windows

Microsoft Windows 10 64-biters versjon

Ledig diskplass: 500 MB

RAM-minne: 1 GB

Bluetooth-adapter

Assistanse-verktøy for audio

Ny metode for oppgradering av programvare for Bluetooth-hodesett

Nedlasting for Windows 10

1.0.0.7 | 37M

Oppgrader systemversjonen
Kos deg med ny opplevelse
Ett klikk-nedlasting
Enkel installasjon
Systemkrav

Microsoft Windows 10 64-biters versjon

Ledig diskplass: 500 MB

RAM-minne: 1 GB

Bluetooth-adapter

Enkel oppgradering for å starte en ny opplevelse

Sanntidskontroll av den nyeste firmware-versjonen av lydhodesett og oppdatering

Hjelper deg med å fullføre oppgraderingen av datamaskinversjonen og oppleve de nye funksjonene og oppgraderingene til systemet

Retningslinjer for installasjon

Last ned verktøyet for lydassistent

• Dobbeltklikk exe-filen og installer
  • Klikk for å godta app-protokoll
  • Klikk på [Start å bruke]

Retningslinjer for installasjon

Last ned verktøyet for lydassistent

Dobbeltklikk exe-filen og installer

Klikk for å godta app-protokoll

Klikk på [Start å bruke]

Firmware-oppdatering

Bekreft at hodesettet og datamaskinen er i Bluetooth-tilkoblet status

Klikk på "Søk etter Bluetooth-hodesett" på hjemmesiden

Velg hodesettet som kreves å bli oppgradert

Ofte stilte spørsmål

• Spørsmål 1: Hvilke hodetelefonprodukter kan bruke lydassistentverktøyet for firmware-oppgradering?

Svar 1: For øyeblikket støtter lydassistentverktøyet bare HUAWEI FreeBuds 4i, og vil gradvis dekke flere modeller i fremtiden.

• Spørsmål 2: På datamaskinen med Windows 10-systemet viser Bluetooth at hodesettet er paret og koblet til, men firmware kan ikke oppgraderes. Hva burde jeg gjøre?

Svar 2: Følg trinnene nedenfor: Klikk på skrivebords Win-ikonet -> Åpne "Innstilling" -> Enhet (Bluetooth, skriver, mus) -> Bluetooth og andre enheter-> Velg navnet på hodesettet -> Klikk-> Slett enheten. Deretter holder du hodesettet uavbrutt, og holder inne funksjonstasten i 2 sekunder til det hvite lyset blinker. I "Legg til Bluetooth eller andre enheter" på skrivebordet, legg til hodesettet som skal oppgraderes igjen, og koble det til.

Bildene på sidene ovenfor er kun ment som illustrasjon, og den faktiske situasjonen gjelder.