Garantiinformasjon

Garantitid
Garanti på maskinvare:
a) Innen 2 år fra kjøpsdato,dersom det oppstår feil på maskinvare som ikke er forårsaket av ytre årsaker, tilbyr vi kostnadsfri service.
b) Startdatoen for garantien er samsvarende med kjøpsdato på kjøpsbevis.
c) Faktura, fakturakopi, kvittering og garantibevis kan benyttes som kjøpsbevis. Dersom du ikke kan fremskaffe kjøpsbevis vil startdato for garantien bli satt til 90 dager etter produksjonsdato (indikert i enhetens serienummer).
d) For detaljer kan du klikke på "Sjekk garantistatus og tilleggstjenester" for å sjekke om enheten er innenfor garantiperioden.

Garantitid for tilbehør som er inkludert sammen med produktet:
a) Dersom det oppstår feil på tilbehør som ikke er forårsaket av ytre skade, tilbyr vi kostnadsfri service innenfor følgende garantitid:
Tilbehør Garantitid Merknad
Batteri 24 måneder Uttakbart batteri: 6 måneder
Hodetelefon med kabel 6 måneder
Lader 6 måneder Inkludert billader og reiselader
Kabel 6 måneder Inkludert datakabel, overføringskabler og adaptere.
Beskyttelsesfilm Ingen garanti
b) Faktura, fakturakopi, kvittering og garantibevis kan benyttes som kjøpsbevis. Dersom du ikke kan fremskaffe kjøpsbevis vil startdato for garantien bli satt til 90 dager etter produksjonsdato (indikert i enhetens serienummer).
Last ned garantivilkår i PDF