Cookies

JURIDISK
Hvordan Huawei bruker informasjonskapsler og lignende teknologier

Huawei Technologies Norway AS, Rolfsbuktveien 4A, 1364 Fornebu, sammen med Huawei Technologies Düsseldorf GmbH i Hansaallee 205, Düsseldorf (Huaweis regionale hovedkvarter) (samlet: «Huawei», «vi», «oss» og «vår») brukes informasjonskapsler og lignende teknologi på dette nettstedet, som beskrevet nedenunder.

Hva er informasjonskapsler og lignende teknologier?

En informasjonskapsel er en tekstfil lagret av en webserver på en datamaskin eller mobilenhet. Innholdet av en informasjonskapsel kan bare hentes og leses av serveren som opprettet informasjonskapselen. Informasjonskapsler er unike for nettleseren eller mobilappen som du bruker. Teksten i en informasjonskapsel består ofte av identifikatorer og navn på nettsteder i form av tall og bokstaver.

Ligner på informasjonskapsler, lokalt delte objekter (også kalt «Flash-informasjonskapsler») og HTML5 lokal lagringsinformasjon på enheten din, og kan registrere noe informasjon om aktivitetene og innstillingene dine.

I tillegg til informasjonskapsler bruker vi også web beacons og pixel-tagger på dette nettstedet. Et websignal er vanligvis et bilde integrert på et nettsted eller i en e-post som har som formål å identifisere informasjonskapslene på enheten din når du surfer på nettstedet eller leser e-posten. Ved hjelp av pixel-tagger kan Huawei finne ut om en e-post har blitt åpnet. En e-post som du mottar fra Huawei, kan for eksempel inneholde en URL som fører til en Huawei-nettside. Hvis du klikker på koblingen, sporer Huawei besøket som hjelp til å finne ut mer om preferansene dine for produkter og tjenester og å forbedre kundeservicen sin. Du kan avslutte abonnementet via e-poster du mottar fra oss hvis du ikke ønsker å spores via e-post.

Huawei bruker følgende typer informasjonskapsler på dette nettstedet:

Essensielle informasjonskapsler

Hva er essensielle informasjonskapsler og kan jeg avvise dem?

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettsiden skal fungere optimalt. De kan ikke skrus av uten at det vil påvirke bruken på siden. Disse informasjonskapslene er som regel stilt inn etter din respons til spesifikke handlinger du utfører på siden, som for eksempel å fylle inn skjemaer, slik innstilling av cookie-preferanser eller bruk av vår live chat for å snakke med en kundeagent. Vi benytter oss av informasjonskapsler da vi mener det er til både din og vår interesse for å kunne gjøre siden enda bedre. Du kan justere din nettleser slik at den blokkerer eller sender deg en varsel om kapslene, men noen deler av nettsiden vil ikke fungere uten informasjonskapslene. For å lære hvordan du kan justere nettleseren til å enten blokkere eller sende varsel om informasjonskapsler, følg stegene her: Internet Explorer > Google Chrome > Mozilla Firefox > Safari > Opera.

Hvorfor bruker vi essensielle informasjonskapsler?

Som regel benyttes informasjonskapslene til å fylle en spesifikk funksjon på nettsiden. Som for eksempel å bruke livechatten med kundeservice eller søkeresultater hvor du bruker en intern søkefunksjon, slik at når du klikker på søk-linker kan du da returnere til søkeresultatene.

Hvilke data blir samlet inn og brukt av essensielle informasjonskapsler?

Viktige informasjonskapsler bruker og samler sjeldent inn persondata, dog de kan inneholde en ID kode som tillater nettsiden å skille deg som person fra andre besøkende som er på siden samtidig. Denne typen unik ID kode er brukt for å opprettholde en serverøkt for å aktivere funksjoner du har bedt om. I en livechat for eksempel, vil din unike ID assosieres med tidligere kundeservice chat historie.

Hvor lenge beholder vi disse dataene?

Viktige informasjonskapsler er vanligvis informasjonskapsler som kun lagrer data fra tiden du har besøkt nettsiden, men hvis informasjonskapselen støtter vår livechat funksjon, vil da dataen lagres over en lengre periode for å huske deg til ditt neste besøk.

Deler vi data med tredjeparter?

Vi benytter oss av tredjeparts infrastruktur på nettsiden for å hjelpe oss med og kunne bygge og administrere nettsiden vår. Tredjepartsleverandører som leverer tjenester til oss på nettsiden har tilgang til informasjon som er linket til din informsjonskapsel ID slik at de kan se dine nyeste forespørsler. Informasjon er lagret sikkert på leverandørenes server. Våre leverandører av tjenestene vi bruker er valgt med med varsomhet og på vår bestilling. De er bundet av en kontrakt og vil ikke behandle dataen til andre formål.

Hvilke informasjonskapsler (cookies) bruker vi?

Vennligst se hele listen med informasjonskapsler her.

Analytiske informasjonskapsler

Hva er analytiske informasjonskapsler og kan jeg avvise dem?

Disse informasjonskapslene, også kjent som "Performance informasjonskapsler", "måle informasjonskapsler" og "statistiske informasjonskapsler" gjør at vi kan telle antall besøkende, samt hvor besøkende kommer fra, slik at vi kan måle og optimalisere hjemmesiden vår. Informasjonskapslene tillater oss å identifisere hvilke sider som er mest populøre og hvilke sider som er mindre besøkt, samt samle inn informasjon om hvordan brukeren navigerer seg rundt på nettsiden. Dataen Huawei mottar fra disse informasjonskapslene er aggregerte og anonyme, derav ikke personlig data. Men Huawei Analytics og tredjeparten Google Analytics som leverer disse statistiske tjenestene og behandler personlige data om deg for å gi oss aggregerte data om våre besøkende på nettstedet.

Vi bruker disse informasjonskapslene for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, for eksempel for å se om brukere forlater bestemte sider eller opplever problemer. Vi benytter oss av informasjonskapsler da det er av vår interesse å kontinuerlig optimalisere nettsiden. og du kan derav avvise analytiske informasjonskapsler når som helst ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

Hvorfor bruker vi analytiske informasjonskapsler?

Vi bruker analytiske informasjonskapsler for å tilrettelegge for måling og analyse. Disse informasjonskapslene gjør det blant annet mulig for oss å forstå:

- hvilke nettsteder folk besøker før de kommer til nettstedet vårt, for eksempel om den besøkende kom direkte til nettstedet vårt eller om de klikket på en lenke fra en søkemotor eller et inn legg på sosiale medier
- hvilke sider er mest og minst populære på nettstedet vårt, hvor lenge besøkende bruker på hver side og hver del av siden, hvilke lenker og knapper de klikker på
- informasjon om enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt, for eksempel enhetens merkevare og modell, hvilken nettleser eller operativsystem du bruker, og
- demografisk informasjon om besøkende til nettstedet vårt, for eksempel statistikk om hvilken prosentandel av våre nettbesøkende er menn eller kvinner, deres aldersgruppe og deres interesser, for eksempel fotografering og teknologi.

Hvilke data blir samlet inn og brukt av analytiske informasjonskapsler?

Normalt sett vil informasjonskapslene kun registrere en ID-kode. Denne ID-koden kobler imidlertid til Googles og Huaweis analyseservere, slik at Google Analytics og Huawei Analytics kan bygge en profil av hvordan du surfer på nettstedet. Nettleser informasjon blir også behandlet som et resultat av at informasjonskapselen har blitt lest, inkludert tekniske detaljer om enheten brukt til å få tilgang til siden så vel som lokasjonen.

Huawei samler ikke inn persondata gjennom statistiske informasjonskapsler. Vi mottar kun aggregert data om generelle besøk til vår nettside. Men Google behandler din persondata for å kunne levere aggregert statistikk til oss. I og med at det er mange andre nettsider som bruker Google Analytics, har ikke Google bare en profil på hvordan du navigerer deg rundt på vår nettside, men også hvordan du bruker mange andre nettsider som også bruker Google Analytics. Google kan også linke informasjonskapslene med din kontoinformasjon hvis du er logget inn på din Google konto imens du surfer på nettet, dette for å lage en mer detaljert profil om deg. For å lære mer om hvordan Google behandler din persondata, vennligst se Googles personvernvilkår.

Huawei Analytics er et dataanalyseverktøy drevet av et datterselskap av Huawei Group, ASPIEGEL. For Huawei Analytics håndterer ASPIEGEL databehandling. Huawei Analytics samler inn brukeres samhandlingsdata, inkludert førstepersons informasjonskapsler og informasjon om nettleser og enhet, for å måle brukerens adferd og avgi statistikkrapporter. Når en bruker besøker en nettside genereres en vilkårlig 32-biters streng, som lagres i nettleserens informasjonskapsler og rapporteres til Huawei Analytics som en identifikator for brukeren.

Hvor lenge beholder vi disse dataene?

Lagringsperioden for analytiske informasjonskapsler varierer fra 24 timer til 24 måneder, avhengig av om målet med informasjonskapselen. For eksempel vil enkelte informasjonskapsler lagre informasjon i 24 timer, for å huske deg som en unik besøkende til nettstedet den dagen. Andre kan vare i opptil 24 måneder. For eksempel kan vi publisere to versjoner av samme nettsted for å se hvilke som fungerer bedre og er mer populære, deretter vil en informasjonskapsel huske om du har besøkt versjon a eller versjon b på siden, og sørg for at du ser den samme versjonen på etterfølgende returbesøk, slik at vi får klare dataresultater på a- / b-testen.

Deler vi data med tredjeparter?

(1) Leverandører av nettsideinfrastruktur: Vi bruker nettsideinfrastruktur fra tredjepartersleverandører til å hjelpe oss med å bygge og administrere nettstedet vårt. Informasjonskapseldata lagres trygt på disse leverandørenes servere.
(2) Leverandør av analytiske informasjonskapsler: Vi bruker Google Analytics. Google angir de statistiske informasjonskapslene og behandler din persondata. Vennligst referer til:Googles personvernvilkår. Google er EU-US Provacy Shield sertifisert.
(3) Tjenesteleverandører: I tillegg har tredjeparter som leverer tjenester til oss tilgang til dataene som er assosiert med din informasjonskapsel-ID. Vi bruker tredjeparts medieaktører til å administrere informasjonskapslene våre.
(4) Intragruppe: Vårt globale hovedkontor (Huawei Device Co., Ltd. nr. 5 i B2 område av "Southern Factory" (Prosjekt 1), nr. 1 Xincheng Aveny, Songshanhu teknologi industri utviklingssonen, Dongguan byen, Kinas republikk) mottar aggregerte data om besøkende på nettsiden, men mottar ikke persondata.

Tjenesteyterne våre er nøye utvalgt og utpekt av oss. De er bundet til instruksjonene våre av kontrakt, og vil ikke behandle dataene dine til andre formål.

Hvilke analytiske informasjonnskapsler bruker vi?

Vennligst se hele listen med informasjonskapsler her.

Annonseringskapsler

Hva er annonseringskapsler og kan jeg avvise dem?

Vi bruker annonseringskapsler til å samle inn informasjon om dine nettaktiviteter og interesser, og gi deg annonser som er best korrelerte med profilen og interessene dine. Disse informasjonskapslene blir konfigurert gjennom nettstedet vårt av annonseringspartnerne våre. De er vant til å bygge en profil av interessene dine og vise relevante annonser på andre nettsteder. Vi bruker også sosiale media-informasjonskapsler som knytter til «Like»-knapper og «Del»-knapper på sosiale medier.

Vi bruker disse informasjonskapslene for å vise deg relevante, ikke irrelevante annonser, og unngå at du gjentatte ganger vises den samme annonsen, og for å gjøre det mulig for deg å «like» eller «dele» innholdet vårt på sosiale medier. Disse informasjonskapslene konfigureres kun på enheten din hvis du godtar dem første gang du besøker nettstedet vårt, og du kan derav avvis annonseringskapsler når som helst ved å endre innstillingene for informasjonskapsler.

Hvordan bruker vi bruker annonseringskapsler?

Vi bruker annonseringskapsler til å bygge opp et bilde av nettleseradministrasjonen din, slik at vi enten kan vise eller undertrykke våre annonser, avhengig av hvilke som er mest relevante for deg. Vi bruker sosiale media-informasjonskapsler slik at du kan «like» eller «dele» innholdet vårt og engasjere seg med Huawei-merkevaren på sosiale medier.

Hvilke data blir samlet inn og brukt av annonseringskapsler?

Annonseringskapsler lagrer unike ID-er som er knyttet til en profil på våre annonseringspartneres servere. Disse profilene registrerer nettleseradministrasjonen og handlingene som er koblet til nettlesingsinformasjonen din, for eksempel handlinger du tar på nettstedet (koblinger klikket eller knapper klikket), samt tekniske spesifikasjoner for enheten din og posisjonen din (basert på din IP-adresse). Googles annonseringskapsler kan også koble til Google ID, hvis du er logget inn på kontoen din mens du er på nettstedet vårt, bygger du videre en detaljert profil om deg.

Som mange andre nettsteder bruker også annonseringskapsler, annonsepartnere har ikke bare en profil for hvordan du bruker nettstedet vårt, men også hvordan du bruker andre nettsteder. Dette gjør det mulig for annonsører å bygge en svært detaljert profil om deg, inkludert alder, kjønn, interesser, språk, engasjementsnivåer, nettverk og nettleser.

Sosiale media-informasjonskapsler samler din IP-adresse og nettleserstreng og sender dette tilbake til det sosiale medienettstedet, som innebygde informasjonskapselen, slik at det sosiale medienettstedet kan gjenkjenne at du har besøkt nettstedet vårt. Dette gjelder uansett om du har en konto på det sosiale medienettstedet.

Hvor lenge beholder vi disse dataene?

Oppbevaringsperioden for annonseringskapsler varierer vanligvis fra 30 dager til 9 måneder, avhengig av lengden på våre spesifikke annonseringskampanjer (for eksempel for en bestemt konkurranse vi kjører, eller en lengre kampanje for å annonsere på våre enheter).

Deler vi data med tredjeparter?

(1) Leverandører av nettsideinfrastruktur: Vi bruker nettsideinfrastruktur fra tredjepartersleverandører til å hjelpe oss med å bygge og administrere nettstedet vårt. Informasjonskapseldata lagres trygt på disse leverandørenes servere.
(2) Annonsering informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler fra annonseringer angitt av tredjeparts kilder som Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Amazon. Huawei er en felles datakontroller med ovennevnte selskaper fordi vi ønsker å implementere deres informasjonskapsler på vår nettside, noe som tillater tredjepartene å samle inn data om deg når du besøker vår nettside. For å lære mer om hvordan din persondata blir behandlet, vennligst referer til deres personvernvilkår. Google, Facebook, LinkedIn, Twitter og Amazon er alle EU-US Privacy Shield sertifisert organisasjoner.
(3) Tjenesteleverandører: I tillegg har tredjeparter som leverer tjenester til oss tilgang til dataene som er assosiert med din informasjonskapsel-ID. Vi bruker tredjeparts medieaktører, reklameutveksling og reklamenettverk til å administrere informasjonskapslene våre.

Hvilke informasjonskapsler rundt annonsering bruker vi?

Vennligst se hele listen med informasjonskapsler her.

Hvordan vi verner om personopplysninger

Vi gjennomfører hensiktsmessige tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte dataene dine mot uautorisert tilgang, avsløringer, bruk, endringer eller tap, ved at vi benytter kryptografisk teknologi for å sikre konfidensialiteten av dataene.

Huawei oppfyller gjeldende lovkrav for å beskytte EU-personopplysninger som overføres utenfor EØS. For å dele personlige data innenfor vår konserngruppe har vi inngått EU-standard kontraktsklausuler for å sikre at en tilsvarende grad av databeskyttelse gjelder dine personlige data, selv der EUs databeskyttelseslov ikke gjelder direkte. For å dele personlige data med tredjepartsleverandører og partnere har vi inngått EU-standard kontraktsklausuler, med mindre en tredjepart er selvsertifisert til EU-US Privacy Shield.

Dine rettigheter og valg

For å utøve rettighetene til tilgang, rettelse, sletting, begrensning, innvending eller overførbarhet i forhold til dine data, for å kontakte vår DPO, eller hvis du har klager eller spørsmål om hvordan Huawei behandler dine personlige data, send inn forespørselen din her.

For å få tilgang til dine rettigheter mot tredjepartene som er oppført ovenfor i delen «Deler vi noen av dataene med tredjepart?», vennligst kontakt disse tredjepartene direkte.

Du har også rett til å klage til din lokale databeskyttelsesmyndighet.

Er du fornøyd med opplevelsen på HUAWEI sin offisielle nettside?
Er du fornøyd med opplevelsen på HUAWEI sin offisielle nettside?
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
0: Helt utilfreds Velg merke for nettstedet 10: Helt fornøyd
Skriv inn riktig bekreftelseskode
Sende inn
Cookie innstilling