Telefonen min som har NFC aktivert kan ikke lese fysiske kort eller reagerer tregt

Gjeldende produkter: Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Telefonen min som har NFC aktivert kan ikke lese fysiske kort eller reagerer tregt

Utfør følgende for feilsøking av problemet:

1. Kontroller om NFC-innstillingene er riktige.

Sveip ned fra statuslinjen for å åpne varslingspanelet, og sørg for at NFC er aktivert.

1. Kontroller om kortet og telefonen er justert etter hverandre.

Sørg for at kortet er plassert mot telefonens NFC-sensor. Den er plassert i øvre del av baksiden av telefonen, eller i nærheten av det bakre kameraet. Du kan referere til Hurtigstartveiledningen eller kundeservice for den eksakte plasseringen. Hvis telefonen reagerer tregt, eller ikke svarer, juster kortets posisjon eller høyde (1–2 cm er anbefalt).

1. Installer og konfigurer kortlesing-apper.

Sørg for at du har installert de relevante appene. Uten disse appene, vil du ikke kunne lese data fra kortet, og har aktivert NFC-funksjonen i disse appene.

Telefonen reagerer, men den relevante appen klarer ikke lese dataene.

• Slå av skjermen, slå den på og plasser kortet mot telefonen. NFC-tagg oppdaget-melding vises deretter på telefonen. Trykk på meldingen og velg hvilken app som skal lese kortet.
    • Installer den aktuelle appen på nytt eller kontakt appens kundeservice.
    • Oppdater telefonen til den nyeste versjonen.

Ingen reaksjon ved kortlesing.

• Kontroller om kortet støtter NFC. Det anbefales at du bruker en annen NFC-aktivert telefon til å lese kortet. Hvis kortlesing mislyktes, er det mulig at kortet ikke støtter NFC eller at kortet er defekt. I dette tilfellet, kontakt kortutstederen.

Hvis problemet vedvarer, sikkerhetskopier dataene dine og ta med deg enheten og kjøpsbeviset til nærmeste Huawei-servicesenter for å få hjelp.