NFC er automatisk aktivert på telefonen min

zoom in pic
NFC er automatisk aktivert på telefonen min

NFC aktiveres automatisk hver gang jeg låser opp telefonen min med et fingeravtrykk.

Du kan ha valgt samme fingeravtrykk for å låse opp telefonen din og åpne Hurtigbetaling med HUAWEI Lommebok.

For å løse dette problemet, åpne Innstillinger søk etter og åpne Hurtigbetaling med HUAWEI Lommebok, og deaktiver denne funksjonen eller velg et annet fingeravtrykk for denne funksjonen. Du kan for eksempel bruke fingeravtrykk 1 for å låse opp telefonen din og velge fingeravtrykk 2 for å åpne Hurtigbetaling med HUAWEI Lommebok.

NFC slås automatisk på når du trykker på av/på-knappen for å låse opp telefonen.

Du kan ha konfigurert snarveien med dobbelttrykk for Lommebok-appen, som vil åpne betalingsskjermen når du dobbelttrykker på av/på-knappen. I dette tilfelle, hvis du trykker to ganger på av/på-knappen ved et uhell når du låser opp telefonen din, vil NFC automatisk slås på.

For å deaktivere snarveien med dobbelttrykk, gå til Lommebok > Meg > Snarveier, og slå bryteren av.

NFC slås automatisk på når du åpner Lommebok.

Du kan ha angitt Lommebok-appen til å automatisk aktivere NFC hver gang den starter opp. For å deaktivere denne funksjonen, åpne Innstillinger, søk etter og åpne Apper, og gå til Lommebok > Lagring > Fjern data. Åpne deretter Lommebok-appen igjen. Velg AVBRYT når du blir bedt om å aktivere NFC automatisk hver gang du åpner Lommebok-appen.

NFC slås automatisk på når du åpner visse tredjepartsapper

Enkelte tredjepartsapper bruker programtillegget UnionPay, som installeres på telefonen din når du åpner dem, og som aktiverer NFC automatisk. Gjør følgende for å løse problemet:

1. Oppdater UnionPay-tillegget til den nyeste versjonen: Gå til Innstillinger, søk etter og åpne Apper, finn programtillegget og berør Avinstaller. Åpne deretter Lommebok/Lommebok (lukk Lommebok hvis den allerede er åpnet). Etter dette vil en oppdateringsskjerm vises når du åpner appen. Berør Last ned for å fullføre oppdateringen.

2. Oppdater telefonsystemet ditt til EMUI 9.1 eller nyere.

Hvis telefonen din ikke kan oppdateres til EMUI 9.1 eller nyere, deaktiver NFC manuelt.