Skjermen på telefonen eller nettbrettet er uklar

zoom in pic
Skjermen på telefonen eller nettbrettet er uklar

Hvis skjermen på telefonen eller nettbrettet er uklar, gjør følgende:

Rengjør skjermen

Vann, oljeflekker eller støv på skjermen kan gjøre innholdet uskarpt. Bruk en bomullsklut til å tørke over skjermen.

Øk skjermens lysstyrke

Skjermen på telefonen eller nettbrettet kan virke mørk i sterkt lys. Prøv å øke skjermlysstyrken for å se om dette er tilfellet.

Se HD-bilder og -videoer

Hvis problemet ikke vedvarer når du ser på HD-bilder eller -videoer, er det et tegn på at skjermen på telefonen eller nettbrettet ikke har visningsproblemer.

Kontroller om skjermen bare er uskarp for enkelte tredjeparts-apper

Hvis skjermen bare er uklar når du bruker en tredjeparts-app, tyder det på et kompatibilitetsproblem med tredjeparts-appen. I dette tilfellet lukk appen, og kontrollere igjen.

Juster skjermoppløsningen

Åpne Innstillinger, søk etter oppløsning, og åpne Smart-oppløsning eller Smart, deaktiver Smart-oppløsning, og velg alternativet med høyest oppløsning.

Hvis Smart-oppløsning ikke er tilgjengelig, betyr det at telefonen eller nettbrettet ikke støtter denne funksjonen.

Start telefonen eller nettbrettet på nytt, og prøv igjen

Start telefonen eller nettbrettet på nytt, og finn ut om problemet forårsakes av en app-feil.

Hvis problemet vedvarer

Sikkerhetskopier dataene dine, og ta med deg enheten og kjøpsbeviset til et autorisert Huawei-kundeservicesenter for assistanse.