Hvordan laster jeg opp logger i HUAWEIAppGallery?

Gjeldende produkter: Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Hvordan laster jeg opp logger i HUAWEIAppGallery?

1. Gå til AppGallery > Meg > Problemer og forslag, merk av boksen ved siden av Del systemlogger for å hjelpe oss å diagnostisere problemer, angi problembeskrivelsen og telefonnummeret eller e-postadressen din, og berør Send inn.

2. Velg en åpningsmetode på popup-skjermen. HUAWEIAppGallery vil da påkalle e-postfunksjonene, og loggene dine sendes automatisk som e-postvedlegg til kundeservice i din region.

Nyttig eller ikke?
Takk for tilbakemeldingen din.