Sette opp, endre eller fjerne en PIN-kode

Gjeldende produkter: PC,Desktop
zoom in pic
Sette opp, endre eller fjerne en PIN-kode

En PIN-kode gir ekstra beskyttelse i tillegg til et passord. Det er en sikker og rask måte du kan logge på Windows og bruke tilsvarende apper og tjenester. Hvis ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykksidentifikasjon er aktivert på datamaskinen din, vil begge bli deaktivert etter at du fjerner PIN-koden. Vær forsiktig når du gjør dette.

Sette opp PIN-koden:

1. Klikk på Windows-ikonet og Innstillinger-ikonet, og klikk deretter på Konto.

2. Klikk på Påloggingsalternativer, og klikk på Legg til under PIN-kode for Windows Hello.

Legg til kontopassordet ditt før du legger til PIN-koden, ellers kan det være at du ikke kan berøre legg til-knappen under PIN-kode for Windows Hello.

3. Skriv inn passordet ditt i dialogboksen, og klikk på OK.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å angi en PIN-kode.

PIN-koden bør inkludere minst fire tegn og kan ikke overskride 127 tegn.

Endre PIN-kode:

1. Klikk på Windows-ikonet og Innstillinger-ikonet, og klikk deretter på Konto.

2. Klikk på Påloggingsalternativer, gå til PIN-kode for Windows Hello, klikk på Endre, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å angi et nytt oppstartspassord.

Fjerne PIN-koden:

1. Klikk på Windows-ikonet og Innstillinger-ikonet, og klikk deretter på Konto.

2. Klikk på Påloggingsalternativer, og klikk på Fjern under PIN-kode for Windows Hello.

3. Systemet vil informere deg om potensiell risiko etter at du fjerner PIN-koden. Hvis du er sikker på at du vil fjerne PIN-koden, klikk på Fjern.

4. Skriv inn passordet ditt i dialogboksen, og klikk på OK. Vent på at systemet fjerner PIN-koden.