Hvordan tilbakestille Betalingspassord

zoom in pic
Hvordan tilbakestille Betalingspassord

1. Berør Glemt passord? på betalingsskjermen for å tilbakestille ditt Betalingspassord. Du vil måtte bekrefte identiteten din med bruk av sikkerhetsspørsmålet og telefonnummeret ditt.

2. Gå til Innstill. > Kontosenter > Betaling og kjøp > Innstillinger > Betalingspassord.

Berør Bruk opprinnelig passord og følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille betalingspassordet.

Hvis du glemmer passordet ditt, berør Glemte opprinnelig passord og bekreft identiteten din med bruk av en av følgende metoder:

a. Tilknytte bankkort igjen

b. Tilknytte nye bankkort

c. Bruke sikkerhetsspørsmål og telefonnummer konfigurert for HUAWEI-ID