Hvordan lete etter eller slette kjøpshistorikken min

zoom in pic
Hvordan lete etter eller slette kjøpshistorikken min

Lete etter kjøpshistorikken din:

Gå til Innstill. > Kontosenter > Betaling og kjøp > Kjøpshistorikk for å sjekke Kjøpshistorikk. Du kan også berøre en bestilling for å se Fakturadetaljer.

Fakturadetaljer inneholder betalingsstatus, transaksjonsbeløp, Navn, App-navn, Transaksjonsnummer, Betalingstype og Transaksjonstid. Merk deg at hvis du tidligere har brukt et bankkort fra EU vil betalingstypen være banknavnet og de siste fire tallene på bankkortet.

Hvis du ikke vet hvordan du leter etter eller du ikke finner kjøpshistorikken du leter etter, gi følgende informasjon til vår kundeservice for at de skal kunne hjelpe deg:

a. HUAWEI-ID

b. Betalingsbeløp

c. Transaksjonstid

d. Telefonnummeret assosiert med betalingen

e. Kontaktinformasjon (telefonnummer foretrekkes)

f. Transaksjonstilbakemelding (e-post eller SMS)

g. Bestillingsstatus

Slette kjøpshistorikken din:

Gå til Innstill. > Kontosenter > Betaling og kjøp > Kjøpshistorikk. Berør og hold på en kjøpsoppføring til Slett-knappen dukker opp. Berør OK.