Vise nedlastede filer og endre plasseringen hvor nedlastinger lagres

Gjeldende produkter: PC,Desktop
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Vise nedlastede filer og endre plasseringen hvor nedlastinger lagres

• Dette avsnittet bruker Microsoft Edge versjon 80.0.361.61 som et eksempel.
  • Det grafiske brukergrensesnittet og operasjoner vil variere noe avhengig av nettleserversjonen din.
  • For mer informasjon, gå til Microsofts offisielle nettsted: https://microsoftedgetips.microsoft.com/nb-no
  1. Klikk på Mer-ikonet (tre prikker), og velg Last ned.

2. Klikk på Åpne nedlastingsmappe for å vise de nedlastede filene dine. For å endre plasseringen filer lagres til, klikk på Mer-ikonet (tre prikker), og velg Nedlastingsinnstillinger.

3. Nedlastinger-skjermen klikker du på Endre, og angir deretter plasseringen hvor du vil lagre nedlastede filer.