Hvordan kan jeg installere HUAWEIAppGallery?

zoom in pic
Hvordan kan jeg installere HUAWEIAppGallery?

1. AppGallery er den offisielle distribusjonsplattformen for Huawei-enheter. Den kan også kjøres på de fleste Android-baserte telefoner/nettbrettmerker (som kjører Android 5.0 eller nyere). Men den virker ikke med iOS-enheter.

2. Hvis du bruker Google Chrome på telefonen for å åpne webversjonen av AppGallery, oppdater Google Chrome til 100.0.4896.58 eller nyere før du installerer den.

Hvis HUAWEIAppGallery ikke er forhåndsinstallert på enheten, gjør følgende:

Metode 1:

1. Åpne denne koblingen i nettleseren.

2. Berør Installer.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å installere HUAWEIAppGallery-klienten. HUAWEIAppGallery er sikker og pålitelig. Hvis en systemvarselmelding vises under installasjon, berør OK for å fortsette.

Metode 2:

1. Åpne webversjonen av HUAWEIAppGallery

2. Berør nedlastingsknappen på skjermen.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å installere HUAWEIAppGallery-klienten.