Kan ikke koble til eller finne Huawei Bluetooth-høyttaleren

Gjeldende produkter: HUAWEI FreeGO Speaker,HUAWEI Mini Speaker,Honor Mini Speaker
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Kan ikke koble til eller finne Huawei Bluetooth-høyttaleren

Gjør følgende:

1. Kontroller at høyttaleren er fulladet: Hvis høyttalerbatteriet er lavt eller er tomt, må du lade høyttaleren helt opp.
  2. Trykk og hold inne paringsknappen på høyttaleren for å gå inn i paringsmodus. På telefonen går du til Innstillinger > Bluetooth. I den tilgjengelige enhetslisten finner du og kobler til høyttaleren.

Hvis høyttaleren har blitt paret med telefonen din, kan du trykke på Bluetooth-navnet til høyttaleren i listen over parede enheter for å koble høyttaleren til telefonen din.

3. Gå til Innstillinger > Bluetooth på telefonen/nettbrettet, deaktiver og aktiver Bluetooth på nytt, eller start telefonen/nettbrettet på nytt, flytt det nærmere høyttaleren (mindre enn ti meter), og prøv igjen.
  4. Tøm hurtigbufferen til telefonen/nettbrettet, eller tilbakestill nettverket.
    • Tøm hurtigbufferen (som vist i figur 1): Gå til Innstillinger > Apper > App, trykk på menyen med fire prikker oppe til høyre, velg Vis systemprosesser først, og søk etter og åpne Tilkoblingstjeneste for enhet. Trykk på Lagring og trykk deretter på FJERN DATA og TØM HURTIGBUFFER. Prøv deretter å pare igjen.
    • Tilbakestill nettverket (som vist i figur 2): Gå til Innstillinger > System og oppdateringer > Tilbakestill > Tilbakestill nettverksinnstillinger (dette gjenoppretter alle nettverksinnstillinger, inkludert Wi-Fi, mobildatanettverk og Bluetooth-innstillinger). Prøv deretter å pare igjen.

Hvis problemet vedvarer, ta med enheten og kjøpsbeviset til et autorisert Huawei-kundeservicesenter for assistanse.