Kontrollere musikkavspilling på din HUAWEI-klokke

Gjeldende produkter: HUAWEI WATCH GT 5 Pro,HUAWEI WATCH FIT 3,HUAWEI WATCH FIT 2,HUAWEI WATCH GT 3 SE,HUAWEI WATCH | ULTIMATE DESIGN,HUAWEI WATCH D2(black fluoroelastomer strap、white composite leather strap),HUAWEI WATCH GT 2(42mm sport(diana-b19p)、42mm elegant、42mm sport(diana-b19s)、46mm sport(latona-b19p)、46mm classic、46mm sport(latona-b19s)、46mm elite、42mm classic),HUAWEI WATCH D,HUAWEI WATCH GT 3 Pro,HUAWEI WATCH GT 3(42mm elgant leather strap、46mm classic、huawei watch gt3 42mm elgant milanese strap、46mm active、46mm elite、42mm active),HUAWEI WATCH Ultimate,HONOR MagicWatch 2,HUAWEI WATCH GT 2e,HONOR Watch GS Pro,HUAWEI WATCH GT Cyber,HUAWEI WATCH GT 2 Pro,HUAWEI WATCH GT 5,HUAWEI WATCH GT Runner(black、grey),HUAWEI WATCH Ultimate(green edition),PORSCHE DESIGN | HUAWEI WATCH GT 2,HUAWEI WATCH GT 4
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Kontrollere musikkavspilling på din HUAWEI-klokke

• Musikksynkronisering til klokken er utilgjengelig når klokken er paret med en iPhone. Hvis klokken ikke er gjenopprettet til fabrikkinnstillingene, anbefaler vi at du kobler klokken til en Android--telefon først for musikkoverføring, og deretter kobler klokken til en iPhone for musikkavspillingskontroller (så fremt samme HUAWEI-ID brukes til ¨å logge på Huawei Helse-appen på alle de brukte telefonene).
  • Når klokken er tilkoblet en iPhone, vil du ikke kunne spille sangene som bare er tilgjengelige for HUAWEI Musikk-medlemmer som er synkronisert til klokken med bruk av en Android- eller HarmonyOS-telefon.
  • For å bruke denne funksjonen må du sørge for at klokken er tilknyttet Huawei Helse.

Kontrollere avspilling av telefonmusikk

Du trenger ikke angi Kontroller telefonmusikk-bryteren i Huawei Helse hvis du bruker en iPhone.

• Åpne Huawei Helse på klokken, naviger til skjermen med enhetsdetaljer, trykk på Musikk, og slå på Kontroller telefonmusikk.
  • Åpne en telefonmusikkapp, og start avspillingen.
  • Sveip mot høyre på klokkens startskjerm for å åpne HUAWEI Assistant·TODAY-skjermen, og trykk på Musikkortet. Herfra kan du sette avspilling på pause, veksle mellom lydspor og justere volumet. (Hvis Musikkortet ikke er å finne noe sted, indikerer det at denne funksjonen ikke støttes på klokken din.)

Synkronisere musikk til klokken

1. Åpne Huawei Helse-appen, og gå til enhetsinformasjonsskjermen.
  2. Gå til Musikk > Administrer musikk > Legg til sanger, og velg sanger som skal synkroniseres.

• Hvis det ikke er et Musikk-kort på enhetens detaljskjerm, indikerer den at denne funksjonen ikke støttes på klokken din.
    • Musikkfiler som ikke er kryptert som støttes av klokken og er lastet ned til telefonen, kan synkroniseres til klokken via Huawei Helse, og kan spilles selv uten Internett-tilgang.
    • Se Kan ikke synkronisere sangene som er lastet ned på telefonen min til klokken hvis aktuelt.

3. Når du er ferdig, trykk på i øvre høyre hjørne av skjermen.
  4. Åpne musikkadministrasjonsskjermen, trykk på Ny spilleliste, gi spillelisten et navn og legg til sanger etter eget ønske. Du kan også kategorisere lydspor som er lastet opp til klokken din for enklere håndtering. Du kan oppdatere en eksisterende spilleliste når som helst ved å trykke på øverst i høyre hjørne av spillelisteskjermen, og deretter Legg til sanger.

• For å slette en sang som er lagt til åpner du Huawei Helse, naviger til enhetens detaljskjerm, og gå til Musikk > Administrer musikk, finn målsangen i listen, trykk på -ikonet ved siden av den, og trykk deretter på Slett.
  • Synkronisering av enkelte sanger krever Premium PLUS-medlemskap i HUAWEI Musikk.

Kontrollere musikkavspilling

1. Åpne applisten på klokken, og gå til Musikk () > Spiller av musikk, eller åpne en annen musikkapp.
  2. Trykk på Spill-knappen for å begynne å spille.
  3. På musikkavspillingsskjermen kan du justere volumet, stille inn avspillingsmodus (som Spill i rekkefølge og Tilfeldig rekkefølge), og sveipe opp på skjermen for å se spillelisten eller bytte mellom lydspor.

Når tilkoblet Internett, kan klokken spille sanger på nett med bruk av HUAWEI Musikk. (Enkelte sanger krever medlemskap for å spille.)