Sette opp og bruke øretelefonene i HUAWEI FreeBuds-serien

Gjeldende produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeBuds Lipstick
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Sette opp og bruke øretelefonene i HUAWEI FreeBuds-serien

Du kan bruke HUAWEI FreeBuds-øretelefoner til å lytte til musikk, foreta anrop og mer.

Du trenger ikke å slå av eller på øretelefonene eller ladeetuiet til FreeBuds-serien. Plasser øretelefonene i ladeetuiet, og lukk dekselet for å spare batteri når de ikke er i bruk. Det anbefales at du lader ladeetuiet regelmessig.

Koble til trådløse øretelefoner i FreeBuds-serien

1. Åpne ladeetuiet, og trykk og hold inne knappen i mer enn to sekunder (se Funksjonsknapper og porter på øretelefonene) til indikatoren blinker. Øretelefonene går da inn i paringsmodus.
  2. På telefonen eller nettbrettet ditt går du til Innstillinger > Bluetooth, og berører navnet på øretelefonene i enhetslisten for å pare og koble til øretelefonene. For flere paringsmetoder, se Pare Bluetooth-øretelefonene HUAWEI FreeBuds og HUAWEI FreeLace.

Trykk og hold inne funksjonsknappen i minst ti sekunder til indikatoren blinker for å tilbakestille FreeBuds-øretelefonene.

Bruke øretelefonene til å lytte til og kontrollere lyden eller foreta telefonanrop

Hvis enheten din spiller av lyd, vil FreeBuds-øretelefonene automatisk spille av lyden når du tar dem på. Lyden settes på pause når du tar av øretelefonene. Lyden gjenopptas automatisk hvis du tar på igjen øretelefonene innen tre minutter. For mer informasjon, se Smart wear-deteksjon av HUAWEI FreeBuds-øretelefoner.

For detaljer om standardsnarveiene til øretelefonene, se Table 1, Table 2 og Table 3. Du kan angi flere kontrollsnarveier for blant annet å velge neste sang, forrige sang, vekke taleassistenten på følgende måte:

• I AI Life-appen berører du kortet til øretelefonene, berører Bevegelser og konfigurerer bevegelsene.
  • På telefoner eller nettbrett som kjører EMUI 11.0 / HarmonyOS 2.0 eller nyere, går du til Innstillinger > Bluetooth, berører -ikonet på høyre side av Bluetooth-navnet til øretelefonene og velger Snarveier eller Bevegelser.
  • Denne funksjonen støttes ikke på følgende enheter.
    • HUAWEI P10, HUAWEI P10 Plus, HUAWEI Mate 9, HUAWEI Mate 9 Pro, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 9, HUAWEI nova 2s, HUAWEI nova 3, HUAWEI nova 3i og HUAWEI Y9 2019
    • HUAWEI MediaPad M5 10-tommer, HUAWEI MediaPad M5 Pro 10-tommer, HUAWEI MediaPad M5 8-tommer, HUAWEI MediaPad M5 lite 8-tommer, HUAWEI MediaPad M5 lite 10-tommer og HUAWEI MediaPad T5
    • HONOR 9, HONOR V9, HONOR Note 10, HONOR Play, HONOR Pad 5 8-tommer og HONOR Pad 5 10,1-tommer
Table 1. Bytte mellom støykanselleringsmodi

Funksjon

Operasjon

Bytte til støykanselleringsmodus

FreeBuds Pro 2/FreeBuds Pro

FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4E/FreeBuds 4: Trykk og hold på stammen

FreeBuds 4i / FreeBuds 3i: Trykk og hold inne toppen av øretelefonstammen

FreeBuds 3: Trykk forsiktig to ganger på venstre øretelefon

Table 2. Lydregulering

Funksjon

Standardsnarvei

Spill av musikk / sett musikk på pause

• FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4E/FreeBuds SE/FreeBuds 4/FreeBuds 4i/FreeBuds 3i: Trykk to ganger på venstre eller høyre øretelefon
  • FreeBuds 3, FreeBuds 2, FreeBuds 2 Pro, FreeBuds, FlyPods, FlyPods Pro, FreeBuds Lite, FlyPods Lite: Trykk to ganger på høyre øretelefon for å spille av musikk
  • FreeBuds Pro 2/FreeBuds Pro: Press sammen fingrene én gang for å spille av eller sette musikk på pause

Forrige/neste sang

Reguler volum

FreeBuds Pro 2/FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4E/FreeBuds 4/FreeBuds Pro: Sveip opp eller ned for å øke eller redusere volumet

Table 3. Bruke øretelefonene til å foreta anrop eller motta meldinger

Funksjon

Snarvei

Besvar/avslutt et anrop

• FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4E/FreeBuds SE/FreeBuds 4/FreeBuds 4i/FreeBuds 3i/FreeBuds 2 Pro/FreeBuds 2/FreeBuds Lite/FreeBuds/FlyPods 3/FlyPods Pro/FlyPods Lite: Trykk to ganger på venstre eller høyre øretelefon for å besvare eller avslutte et anrop
  • FreeBuds 3: Trykk to ganger på en øretelefon for å besvare anropet, trykk to ganger på høyre øretelefon for å avslutte anropet
  • FreeBuds Pro 2/FreeBuds Pro: Press sammen fingrene én gang på venstre eller høyre øretelefon for å besvare eller avslutte et anrop

Avvis et anrop

FreeBuds 5i/FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4E/FreeBuds 4: Trykk og hold inne venstre eller høyre øretelefon

Lade FreeBuds-øretelefoner

Ladeetuiet kan kobles til en lader, bærbar nødlader eller datamaskin for lading via USB Type-C-kabelen.

Plasser øretelefonene i ladeetuiet, og lukk dekselet for å automatisk starte lading av øretelefonene.

Finn ut mer om lading her.