Tilbakestille enheten din

Gjeldende produkter: HUAWEI P30 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+512gb、single sim card 6gb+128gb、dual sim card 6gb+128gb、dual sim card 8gb+256gb、single sim card 8gb+128gb、dual sim card 8gb+128gb)
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Tilbakestille enheten din

Tilbakestille nettverksinnstillinger

Denne handlingen vil tilbakestille Wi-Fi, mobildatanettverk og Bluetooth-innstillinger. Den vil ikke endre andre innstillinger på enheten eller slette data.

Gå til Innstillinger > System og oppdateringer > Tilbakestill, berør Tilbakestill nettverksinnstillinger, og følge instruksjonene på skjermen for å tilbakestille nettverksinnstillingene.

Tilbakestille alle innstillinger

Denne handlingen tilbakestiller alle nettverksinnstillinger, fingeravtrykk, ansiktsgjenkjenningsdata og låseskjermpassordet på enheten din. Den vil ikke slette noen av dataene på enheten.

Gå til Innstillinger > System og oppdateringer > Tilbakestill, berør Tilbakest. innstill., og følge instruksjonene på skjermen for å tilbakestille alle innstillingene.

Gjenopprette fabrikkinnstillinger

Denne handlingen vil slette alle dataene på enheten din, inkludert kontoene dine, app-data, systeminnstillinger, installerte apper, musikk, bilder og alle filer på det interne lageret. Sørg for å sikkerhetskopiere dataene dine før enheten tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.

Gå til Innstillinger > System og oppdateringer > Tilbakestill > Tilbakestill telefonen, berør Tilbakestill telefonen, og følg instruksjonene på skjermen for å gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene.