Hvordan kan jeg registrere en HUAWEI-ID?

zoom in pic
Hvordan kan jeg registrere en HUAWEI-ID?
  • På telefonen din, gå til Innstillinger > Logg på med HUAWEI-ID > Registrer og følg instruksjonene på skjermen for å registrer en HUAWEI-ID
  • Skriv inn telefonnummeret som skal assosieres med din HUAWEI-ID, og bekreftelseskoden blir sendt over tekstmelding. Etter bekreftelsen er vellykket, oppgi et passord til å fullføre registreringen.
  • Du kan også angi e-postadressen som er tilknyttet med din HUAWEI-ID.