(Kontoendringsforespørsel) Hvordan oppheve tilknytning eller endre HUAWEI-ID hvis en av de tilknyttede telefonnumrene eller e-postadressene ikke lenger er i bruk?

Gjeldende produkter: Tablet,Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
(Kontoendringsforespørsel) Hvordan oppheve tilknytning eller endre HUAWEI-ID hvis en av de tilknyttede telefonnumrene eller e-postadressene ikke lenger er i bruk?

Hvis det tilknyttede telefonnummeret eller e-postadressen ikke lengre er i bruk, må du sende inn en forespørsel om kontoendring for å tilknytte et nytt telefonnummer eller en ny e-postadresse.

Merk: Forespørselen har høyere sannsynlighet for å bli godtatt om den sendes fra enheten du bruker ofte.

For å sende en forespørsel fra telefonen din:

Hvis din HUAWEI-ID er pålogget

Gå til Innstillinger > HUAWEI-ID > Konto og sikkerhet > Telefon > Endre, og deretter fyll inn informasjon i henhold til instruksjonene på skjermen.

Hvis du ikke er logget på HUAWEI-ID

Gå til Innstillinger > Logg på med HUAWEI-ID > Rapporter problemer klikk deretter på Endre telefonnummer eller e-postadresse > start, og fyll deretter inn informasjon i henhold til instruksjonene på skjermen.