Hvordan du bruker HUAWEI Temaer

zoom in pic
Hvordan du bruker HUAWEI Temaer

Du kan velge temaer, tekststiler og bakgrunner for å egendefinere telefonen din etter dine preferanser. Følgende tar for seg hvordan du angir et forskjellig tema som et eksempel.

• For å angi ett nytt tema kan du åpne Temaer, berør ønsket tema, og berør KJØP ()/Gratis nedlasting. Etter temaet er lastet ned, berør Bruk

• For å angi et tema du har lastet ned, gå til Temaer > Meg > Temaer, berør ønsket tema, deretter berør Bruk