Kan jeg fortsette å bruke mine kjøpte temaer, tekststiler og bakgrunner på en ny telefon?

Gjeldende produkter: Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Kan jeg fortsette å bruke mine kjøpte temaer, tekststiler og bakgrunner på en ny telefon?

Temaer, tekststiler og bakgrunner du har kjøpt er knyttet til din HUAWEI-ID. Dette betyr at du kan fortsette å bruke dem på en hvilken som helst telefon så lenge du er pålogget med din HUAWEI-ID.

Dersom du bruker en telefon som er pålogget med en annen HUAWEI-ID, vil ikke dine kjøpte temaer, tekststiler og bakgrunner være tilgjengelig og du vil måtte kjøpe dem på nytt før du kan bruke dem.