Finn serienummeret (SN) på Huawei-telefon og -nettbrett

zoom in pic
Finn serienummeret (SN) på Huawei-telefon og -nettbrett

Hva er et SN?

SN, eller serienummer, er et unikt nummer som registrerer informasjon som produksjonsdato og garantistatus for produktet. Hvert produkt har kun et tilsvarende serienummer.

Hvordan finne det

Prøv metodene under for å finne SN på dine Huawei telefoner og nettbrett:

• Hvis du har tatt vare på den originale emballasjen, kan du finne SN på etiketten som sitter på den (se bilde under).

• Hvis den originale emballasjen mangler, men du kan slå på telefonen eller nettbrettet, utfører du operasjonen under:

Metode 1: Tast *#06# på talltastaturet, og SN vil vises på skjermen din (gjeldende for telefoner og nettbrett som støtter SIM-kort).

Metode 2: Sjekk det i Innstillinger. Et eksempel er gitt under basert på EMUI 10:

1. Åpne Innstillinger.
  2. Rull ned til bunnen og berør Om telefonen.
  3. Finn Status.
  4. Du kan finne SN fra Status.

For telefoner og nettbrett som kjører EMUI 8.X, EMUI 9.X eller Magic UI 2.X, åpne Innstillinger, finn System, berør deretter Om telefonen (Om nettbrett), og du kan finne SN fra Status.

Metode 3: Finn SN fra Support(HiCare)-appen ved å gå til Support > (HiCare) > Meg > Min enhet. Du vil finne SN under strekkoden.

• Hvis den originale emballasjen mangler, og telefonen eller nettbrettet ikke kan slås på, kan du sjekke den bakre etiketten som kommer med det nye produktet for å se SN.