Lydopptak

Gjeldende produkter: HUAWEI P20 Pro(single sim card 6 gb + 128 gb、dual sim card 6 gb + 128 gb)
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Lydopptak
  1. I Verktøy-mappen, åpne Lydopptak, og berør for å starte et opptak.

2. Under opptaket kan du berøre for å legge til en etikett.

3. Når du er ferdig, berør for å avslutte opptaket.

4. Du kan også berøre og holde på et opptak, og så dele, gi nytt navn, eller slette.

Opptak lagres under Filer > Kategorier > Internminne > Sounds.

Spille av et opptak

Opptaksfiler er oppført på Lydopptak-startskjermen. Trykk på et opptak for å spille det.

På opptaksavspillingsskjermen kan du:

• Berøre for å hoppe over deler uten lyd.

• Trykk på for å justere avspillingshastigheten.

• Berør for å legge til en etikett.

• Berør en etikett for å gi den nytt navn.

Redigere et opptak

1. Berør et opptak på Lydopptak-startskjermen.

2. Trykk på for å vise opptakets bølgeform.

3. Dra start- og sluttlinjene for å justere klipplengden. Klyp fingrene sammen på bølgeformen for å zoome inn eller ut for å justere klipplengden.

4. Trykk på og velg Behold valgt del eller Slette valgt del.