Ta et skjermbilde

Gjeldende produkter: HUAWEI P20 Pro(single sim card 6 gb + 128 gb、dual sim card 6 gb + 128 gb)
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Ta et skjermbilde

Bruke knoken til å ta et skjermbilde

1. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighetsfunksjoner > Bevegelseskontroll > Smart skjermdump, og sørg for at Smart skjermbilde er aktivert.

2. Bank på skjermen to ganger raskt etter hverandre med en knoke for ta et skjermbilde.

Bruke en knappekombinasjon til å ta et skjermbilde

Trykk og hold inne strømknappen og volum ned-knappen samtidig for å ta et skjermbilde.

Bruke en snarvei til å ta et skjermbilde

Sveip ned fra statuslinjen for å åpne varslingspanelet, sveip deretter nedover igjen for å vise alle snarveisbryterne. Berør for å ta et skjermbilde.

Dele og redigere et skjermbilde eller bytte til rullebilde

Etter du tar et skjermbilde, vises et miniatyrbilde i nedre venstre hjørne av skjermen. Deretter kan du:
  • Sveip nedover på miniatyrbildet for å ta et rullende skjermbilde.

• Sveip oppover på miniatyrbildet for å velge en delingsmodus og dele skjermbildet med vennene dine.

• Trykk på miniatyrbildet for å rediger eller slette det.

Skjermbilder lagres som standard i Galleri.

Bruke knoken til å ta et rullende skjermbilde

1. Bank på skjermen med en knoke og hold for å tegne en «S». Skjermen ruller automatisk ned til bunnen for å fange hele siden.

2. Mens den ruller kan du berøre skjermen når som helst for å stoppe skjermbildet.