Konfigurere PIN-kode for SIM-kort

Gjeldende produkter: HUAWEI P30 lite(dual sim card 6gb+256gb、single sim card 4gb+64gb、single card 4gb+128gb、dual sim card 6gb+128gb、single sim card 6gb+256gb、dual sim card 4gb+64g、single sim card 4gb+128gb、dual card 4gb+128gb、dual sim card 4gb+128gb)
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Konfigurere PIN-kode for SIM-kort

Pin-koden er SIM-kortets identitetskode, og kan konfigureres som SIM-kortlås. Etter du har gjort dette må du angi rett PIN-kode for å låse opp SIM-kortet hver gang du slår på enheten eller bytter til en ny enhet for å forhindre uautorisert tilgang.

Du må få SIM-kortets PIN-kode fra operatøren din før du bruker denne funksjonen.

1. Gå til Innstillinger > Sikkerhet > Flere innstillinger > Krypetinger og legitimasjoner for å gå til skjermen for konfigurasjon av SIM-kortlås.

2. Aktiver Lås SIM-kortet, angi PIN-koden og berør OK.

For å endre PIN-koden, berør Endre SIM-PIN-kode og følg instruksjonene.

• Du må angi en opplåsingsnøkkel for PIN-koden (PUK) for å låse opp SIM-kortet hvis du overgår maks. antall mislykkede forsøk på å angi PIN-koden. En ny PIN-kode må konfigureres etter du har låst opp SIM-kortet med en PUK-kode. Hvis du også skulle overgå maks. antall mislykkede forsøk på å angi PUK-koden, blir SIM-kortet ditt blokkert.

• Du kan kun få PUK-koden fra operatøren din.

Nyttig eller ikke?
Takk for tilbakemeldingen din.