Hvordan koble høyttaleren min til telefonen via Bluetooth med tastekontroll

Gjeldende produkter: HUAWEI Sound,HUAWEI Sound X
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Hvordan koble høyttaleren min til telefonen via Bluetooth med tastekontroll

Trykk og hold inne multifunksjonsknappen på høyttaleren for å aktivere Bluetooth, du kan da bruke den som en Bluetooth-høyttaler for å spille lyd fra telefonen. Denne funksjonen er tilgjengelig på høyttaleren uansett om nettverkskonfigurasjonen er fullført eller ikke.

1. Trykk og hold inne multifunksjonsknappen på høyttaleren for å aktivere Bluetooth.
  2. Åpne Bluetooth-innstillingsskjermen og aktiver Bluetooth. Søk etter tilgjengelige enheter i nærheten, og velg høyttaleren du ønsker å koble til.
  3. Høyttaleren vil spille en varslingstone etter at den er tilkoblet telefonen over Bluetooth. Høyttaleren kan deretter brukes som Bluetooth-høyttaler for å spille lyd fra telefonen din.

For å deaktivere Bluetooth, trykk og hold på multifunksjonsknappen igjen til du hører en varslingstone.