Hvordan endrer eller tilbakestiller jeg passordet for Tilgangsbegrensninger-funksjonen i HUAWEIAppGallery?

Gjeldende produkter: Tablet,Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Hvordan endrer eller tilbakestiller jeg passordet for Tilgangsbegrensninger-funksjonen i HUAWEIAppGallery?
  1. Hvis du har valgt at barnet ditt skal være personen som skal bruke enheten i Digital saldo:

Endre passord: Gå til Innstill. > Digital saldo > Sikkerhetsinnstillinger > Endre PIN-koden > Har du glemt PIN-koden din? og bruk sikkerhetsspørsmålet eller tilknyttet HUAWEI-ID for å endre passordet.

Deaktiver passordverifisering: Gå til Innstill. > Digital saldo > Deaktiver Digital balanse (du vil bli bedt om å angi den 6-sifrede PIN-koden du har angitt). 1

2. Hvis enheten din ikke støtter Digital saldo eller du har valgt deg selv som personen som skal bruke enheten:

Endre passord: Støttes ikke. Bruk følgende metode for å deaktivere Tilgangsbegrensninger-funksjonen, og aktiver den igjen.

Deaktiver passordverifisering: Søk etter og åpne HUAWEIAppGallery i Innstill., fjern dataene, aktiver deretter Tilgangsbegrensninger-funksjonen, og angi passordet igjen. For å gjøre det går du til:

Innstill. > Apper/Apper og varsler > Apper > AppGallery > Lagring > Fjern Hurtigbuffer/Fjern data

Sletting av dataene til HUAWEIAppGallery vil ikke berøre andre data på telefonen din og vil bare gjenopprette HUAWEIAppGallery til statusen umiddelbart etter installering for første gang.