Veiledning i oppdatering av fastvaren og programvaren til øretelefonseriene HUAWEI FreeBuds og HUAWEI FreeLace

Gjeldende produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Veiledning i oppdatering av fastvaren og programvaren til øretelefonseriene HUAWEI FreeBuds og HUAWEI FreeLace

Gjør følgende for å oppdatere fastvaren eller programvaren til Huawei Bluetooth-øretelefoner.

• Før oppdateringen må du sørge for at batterinivåene til både øretelefonene og ladeetuiet er minst 20 %. La øretelefonene ligge i ladeetuiet, og la etuiet være åpent. Ikke bruk øretelefonene under oppdateringsprosessen.
  • Øretelefonene vil starte på nytt etter oppdateringen. Den innerste indikatoren forblir rød frem til omstarten er fullført. Lukk etuiet, og vent fem sekunder før du bruker øretelefonene.
  • Nye versjoner kan ikke rulles tilbake til eldre versjoner. Mange funksjoner har blitt lagt til eller optimalisert i den nye versjonen. Hvis du opplever problemer eller har forslag til bruk av den nye versjonen, sender du tilbakemeldingen din til oss ved å gå til Meg > Hjelp og tilbakemelding i AI Life.

Øretelefonmodell

Oppdateringsmetode og prosedyre

• FreeBuds Lipstick
  • FreeBuds 4E
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 3i
  • FreeBuds Studio
  • FreeLace Pro
  • FlyPods 3
  • FreeBuds SE
  • FreeBuds Pro 2
  • FreeBuds 5i

Oppdatere i AI Life-appen

1. Koble øretelefonene til telefonen/nettbrettet ditt, åpne AI Life-appen, og åpne Startskjerm.
  2. Berør det tilsvarende øretelefonkortet for å åpne enhetsbehandlingsskjermen, og gå til Oppdater > Se etter oppdateringer.
  3. Hvis en ny versjon er tilgjengelig, berør Download and update og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre versjonsoppdateringen.
  • FreeBuds Pro 2
  • FreeBuds 5i
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds Studio
  • FreeLace Pro
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 3i
  • FlyPods 3
  • FreeLace
  • xSport Pro
  • FreeBuds 2-serien

Oppdatere via en tilkoblet enhet:

Telefoner eller nettbrett som kjører EMUI 10.0 eller nyere / HarmonyOS 2.0 eller nyere:

1. Gå til Settings > Bluetooth, finn navnet til Bluetooth-øretelefonene i Paired devices, og berør ved siden av navnet. Velg Firmware update.
  2. Hvis en ny versjon er tilgjengelig, berør Download and update og følg skjermmeldingene for å fullføre oppdateringen.

Denne funksjonen støttes ikke på følgende enheter.

• HUAWEI P10, HUAWEI P10 Plus, HUAWEI Mate 9, HUAWEI Mate 9 Pro, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 9, HUAWEI nova 2s, HUAWEI nova 3, HUAWEI nova 3i og HUAWEI Y9 2019
  • HUAWEI MediaPad M5 10-tommer, HUAWEI MediaPad M5 Pro 10-tommer, HUAWEI MediaPad M5 8-tommer, HUAWEI MediaPad M5 lite 8-tommer, HUAWEI MediaPad M5 lite 10-tommer og HUAWEI MediaPad T5
  • HONOR 9, HONOR V9, HONOR Note 10, HONOR Play, HONOR Pad 5 8-tommer og HONOR Pad 5 10,1-tommer

FreeBuds 4i

Oppdatere med Audio Assistant Tool på PC:

1. Last ned, og installer Audio Assistant Tool fra Huaweis offisielle nettsted.
  2. Åpne verktøyet, søk etter Bluetooth-øretelefoner og klikk på øretelefonikonet for å oppdatere øretelefonene.

FreeBuds 2-serien

Oppdatere via appene FreeBuds 2 eller FlyPods Pro (kun på Huawei- og andre Android-telefoner):

1. Åpne appen (FreeBuds 2 eller FlyPods Pro), og godta tjenestevilkårene for å få tilgang til startskjermen.
  2. Sørg for at øretelefonene er koblet til telefonen/nettbrettet. Berør Se etter oppdateringer i oppdateringsvinduet.
  3. Når en ny fastvareversjon er tilgjengelig på serveren, vil det vises en melding. Berør den for å laste ned den nye versjonen. Når nedlastingen er fullført, lukk ladeetuiet når du blir bedt om det, og berør OPPDATER.
  • FreeBuds Lite
  • FlyPods Lite

Oppdatere via appene FreeBuds Lite eller FlyPods Lite (kun på Huawei- og andre Android-telefoner):

1. Åpne appen (FlyPods Lite eller FreeBuds Lite), og åpne startskjermen.
  2. Sørg for at øretelefonene er koblet til enheten din. Sjekk programvareversjonen, og følg skjermmeldingene for å søke etter øretelefonene.
  3. Når øretelefonene har blitt funnet, vil versjonsinformasjonen vises. Berør oppdateringsknappen for å åpne oppdateringsveiviseren.
  4. Trykk raskt på knappen fem ganger på rad til indikatoren på ladeetuiet blir grønn. Kryss av i bekreftelsesruten, og åpne oppdateringsvinduet.

La appen kjøre i forgrunnen under oppdateringen.

FreeBuds

Oppdatere via FreeBuds-appen (kun på Huawei- og andre Android-telefoner):

1. Åpne appen (FreeBuds), og åpne startskjermen.
  2. Velg oppdateringsfunksjonen til FreeBuds, og oppdater øretelefonene slik du blir bedt om.
  3. Åpne øretelefonetuiet, og start oppdateringen for å søke etter øretelefonene. Når FreeBuds har blitt funnet, berør OPPDATER for å starte oppdateringen.
  4. FreeBuds vil da oppdateres.