Hva bør jeg gjøre hvis jeg ikke kan installere en app i HUAWEI AppGallery?

Gjeldende produkter: Tablet,Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Hva bør jeg gjøre hvis jeg ikke kan installere en app i HUAWEI AppGallery?

Hvis du ikke kan laste ned en app, se Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan laste ned en app i HUAWEIAppGallery?.

1. Hvis systemet fortsetter å vise en melding som indikerer at appen blir installert, sletter du den nedlastede appakken eller avslutter nedlastingsoppgaven, og prøver å installere appen igjen.

For å slette appakken, åpne HUAWEI AppGallery, gå til Meg > Installasjonspakker, og slett den aktuelle pakken.

For å avslutte nedlastingsoppgaven, åpne HUAWEI AppGallery, gå til Meg > Installasjonsbehandling og berør nedlastingsfremdriftslinjen på høyre side av den aktuelle appen.

2. Fjern bufferen til HUAWEI AppGallery, og prøv å installere appen fra HUAWEI AppGallery igjen. (Se Trinn 4 i Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan laste ned en app i HUAWEIAppGallery?)
  3. Kontroller om PrivateSpace har blitt aktivert (ved å gå til Innstill. > Personvern > PrivateSpace) eller om en underbruker har blitt opprettet (ved å gå til Innstill. > Brukere og kontoer). I så fall, deaktiver den og prøv deretter å installere den aktuelle appen igjen.
  4. Start enheten på nytt, koble den til et annet nettverk og prøv deretter å laste ned og installere appen igjen.

Hvis en feilkode vises på installasjonsskjermen, gjør følgende for å feilsøke:

Feilkode

Årsak

Forslag

-2 Ugyldig APK

1. Installasjonspakken er ugyldig eller ufullstendig.

2. Pakken er ikke kompatibel med operativsystemet.

3. HarmonyOS-apper har kommet i konflikt med Android-apper.

1. Sørg for at installasjonspakken er gitt ut gjennom en offisiell kanal.

2. Last ned den offisielle appen fra HUAWEI AppGallery.

3. Hvis enheten din kjører HarmonyOS, kontroller om du har installert en HarmonyOS-versjon av appen, gå til Innstill. > Personvern > PrivateSpace eller Innstill. > Brukere og kontoer > Brukere, velg en underbruker og se om appen er installert. Avinstaller den i så fall. Hvis ikke, prøv å se om appen kan installeres normalt. Etter å ha sjekket, deaktiver PrivateSpace eller slett underkontoene dine.

Returner deretter til MainSpace/eierkontoen, og se om appen kan installeres normalt.

-103 Intet sertifikat funnet

Appen er kanskje ikke kompatibel med enhetssystemet.

Når du søker etter appen, kontroller om det er en etikett som indikerer om appen er kompatibel med enheten din. Last ned appen etter å ha bekreftet at den er kompatibel.

-24 UID samsvarer ikke

Enheten kan ha programvarerestfiler som ikke kan fjernes.

1. Bruk Optimalisator for å fjerne rest- og bufferfiler.

2. Oppdater telefonsystemet, og prøv å installere appen igjen.

3. Sikkerhetskopier dataene, gjennomfør en fabrikktilbakestilling og installer appen igjen.

-22 Verifiseringsfeil

Nettverket ditt kan være defekt eller verifiseringsmetoden kan være feil.

1. Koble enheten til et annet nettverk, bekreft at tilkoblingen er normal og installer appen igjen. Hvis nettverket er normalt, besøk det offisielle nettstedet til appen for å kontrollere riktig verifiseringsmetode.

2. Hvis telefonen din kjører EMUI 4.0 eller 4.1, gå til Innstill. > Apper > Meny, berør Vis systemprosesser, finn Google Play Service Updater i listen, velg Meny nederst, og berør Avinstaller oppdateringer. Etter at avinstalleringen er fullført, berør Deaktiver og installer appen igjen.

-110 Intern feil

som fører til installasjonsfeilen.

Telefonsystemet kan ha blitt tilbakestilt eller noen systemfiler kan ha blitt slettet ved en feil, som fører til installasjonsfeilen.

1. Oppdater systemet.

2. Sikkerhetskopier dataene, gjennomfør en fabrikktilbakestilling og installer appen igjen.

-113 Appen er ikke kompatibel med enhetens CPU

Appen er ikke kompatibel med enhetens CPU (telefonsystem: 32-bit eller 64-bit).

Følg med på nye versjoner som er kompatible.

-25 Versjonen av den installerte appen på telefonen er høyere enn versjonen som lastes ned.

Versjonen av den installerte appen på telefonen er høyere enn den som lastes ned fra HUAWEI AppGallery, noe som fører til installasjonsfeil.

1. Åpne Innstill., gå til Brukere og kontoer > Brukere, og kontroller om du har lagt til noen brukere eller gjester.

• Hvis du har lagt til andre brukere eller gjester, logg på som en bruker eller gjest og kontroller om den aktuelle appen er installert. Ta WeChat som et eksempel. Hvis WeChat er installert, sikkerhetskopier dataene i WeChat, åpne Innstill., gå til Apper > Apper, finn WeChat, og berør Avinstaller.

• Hvis du ikke har lagt til andre brukere eller gjester, oppdater systemet ditt til nyeste versjon. Gå til Innstill. > System og oppdateringer > Programvareoppdatering, og kontroller om en ny versjon er tilgjengelig. Følg skjermmeldingene for å oppdatere systemet.

2. Kontroller om den aktuelle appen er installert i PrivateSpace. For å gjøre det, går du til Innstill. > Personvern > PrivateSpace på telefonen. Hvis appen er installert, avinstaller den og installer den fra HUAWEI AppGallery igjen.

3. Gjenopprett telefonen til fabrikkinnstillingene.

Gjenoppretting av telefonen til fabrikkinnstillingene vil fjerne alle filer på telefonen, inkludert musikk, bilder og installerte apper. Vær forsiktig når operasjonen gjennomføres, og sikkerhetskopier dataene på forhånd.

Åpne Innstillinger, søk etter og åpne alternativet for å tilbakestille telefonen, følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre operasjonen.

-3 Ugyldig URL

1. Kontroller om enheten din kjører Android 6.0 eller eldre versjoner (gå til Innstillinger > Om telefon for å kontrollere Android-versjonen i stedet for EMUI).

2. Kontroller om systemet viser en ledetekst med feilkoden -3.

Det anbefales at du går til https://appgallery.cloud.huawei.com/marketshare/app/C27162?locale=en_US, og laster ned HUAWEI AppGallery for å erstatte appen som ble installert opprinnelig.

-3 Ugyldig URL

Andre saker

Gjør følgende for å feilsøke:

• Slett den nedlastede appinstallasjonspakken i AppGallery > Meg > Installasjonspakker. Alternativt, avslutt nedlastingsprosessen ved å gå til AppGallery > Meg > Installasjonsbehandling og berøre nedlastingsfremdriftslinjen på høyre side av appen som lastes ned.
  • Fjern bufferen til HUAWEI AppGallery (ved å gå til Innstill. > Apper > Apper > AppGallery > Lagring > Fjern Hurtigbuffer).
  • Koble til et annet nettverk, og prøv å laste ned og installere appen igjen.

Andre feilkoder

Kontakt Huawei kundeservice i din region, og last opp loggene til HUAWEI AppGallery og følgende informasjon.

• Navn på app
  • App-versjon
  • Skjermbilde av feilkode eller feilmelding
  • OS-versjon
  • HUAWEI AppGallery-versjon
  • Land/region