Tilbakestille øretelefonene i HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-serien, eller gjenopprette dem til sine fabrikkinnstillinger

Gjeldende produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeLace Pro 2,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HUAWEI FreeClip,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Tilbakestille øretelefonene i HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-serien, eller gjenopprette dem til sine fabrikkinnstillinger

Gjør følgende for å tilbakestille Huawei Bluetooth-øretelefonene. Når de er tilbakestilte, vil øretelefonene automatisk gå inn i paringstilstand. Du kan søke etter tilsvarende Bluetooth-navn på telefonen eller nettbrettet ditt, og pare øretelefonene med telefonen eller nettbrettet igjen. (For detaljer, se Pare Bluetooth-øretelefonene HUAWEI FreeBuds og HUAWEI FreeLace.)

Når du gjenoppretter øretelefonene til sine fabrikkinnstillinger, fjernes paringsinformasjonen og alle innstillingene til øretelefonene gjenopprettes. I så fall vil øretelefonene gå inn i paringsmodus igjen. Etter gjenoppretting, koble øretelefonene til telefonen igjen for å konfigurere dem på nytt.

Produktkategori

Metode

FreeBuds-serien (TWS-øretelefoner)

Plasser øretelefonene i ladeetuiet, og hold dekselet åpent. Trykk og hold inne funksjonsknappen i mer enn ti sekunder til statusindikatoren blinker rødt for å gjenopprette øretelefonene til sine fabrikkinnstillinger. Par deretter øretelefonene med telefonen igjen.

FreeLace-serien (øretelefoner med nakkebånd)

Trykk og hold inne av/på-knappen i mer enn ti sekunder til statusindikatoren blinker rødt og deretter hvitt for å gjenopprette øretelefonene til sine fabrikkinnstillinger. Par deretter øretelefonene med telefonen igjen.

For xSport Pro-øretelefoner, som ikke har en av/på-knapp, skal du trykke og holde inne funksjonsknappen i mer enn ti sekunder.

FreeBuds Studio (hodetelefoner)

Når øretelefonene er slått på, trykk og hold inne Bluetooth-knappen i mer enn ti sekunder til statusindikatoren blinker rødt og deretter hvitt for å gjenopprette øretelefonene til sine fabrikkinnstillinger. Par deretter øretelefonene med telefonen igjen.

Huawei Sport Bluetooth-hodetelefoner

Huawei Sport Bluetooth-hodetelefoner

Trykk og hold inne av/på-knappen og volum ned-knappen samtidig i minst fire sekunder for å gjenopprette hodetelefonene til sine fabrikkinnstillinger.