Last ned drivere

Metode 2: Bruke produktmodeller

Metode 1: Bruke HUAWEI PC ManagerAnbefalt

Åpne HUAWEI PC Manager og klikk på Drivere for å oppdatere de offisielle driverne. Har du ikke installert HUAWEI PC Manager, klikker du her for å laste den ned.

device img

Serienummer

Merk: Vi anbefaler at du bruker HUAWEI PC Manager for å oppdatere driverne. Har du ikke installert HUAWEI PC Manager, klikker du her for å laste den ned.

Driverliste(0)

• lyd
    • grafikkort
    • WLAN
    • Bluetooth
    • fingeravtrykk
    • kamera
    • mus, tastatur
    • hurtigtast
    • brikkesett
    • BIOS
    • sikkerhet
    • fastvare
    • annet
    driver no result

Ingen driverinformasjon funnet. Prøv igjen senere.

Merk

Dersom du planlegger å oppdatere driverne selv, må du ikke slå av eller omstarte systemet under oppdateringen. Sørg for følgende før oppdatering:

1. At målversjonen av BIOS er senere enn den gjeldende BIOS-versjonen.

2. At batterinivået er høyere enn 30 %.

3. At strømadapteren er koblet til.

Dersom det oppstår alvorlige konsekvenser som følge av BIOS-oppdateringsfeil, anbefaler vi på det sterkeste at du besøker et Huawei-kundeservicesenter og får profesjonelle tekniske medarbeidere til å oppdatere BIOS.