HUAWEI Mobile Services

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI ID HUAWEI ID
HUAWEI ID icon
HUAWEI ID
Ključ za vaš mobilni život
HUAWEI ID je centar svega – povezan je sa svim našim aplikacijama tako da korisnici mogu pristupiti svemu uz samo jedan dodir.
HUAWEI Mobile Cloud HUAWEI Mobile Cloud
HUAWEI Mobile Cloud icon
HUAWEI Mobile Cloud
Bezbedno sačuvajte vaše podatke
Bezbedno sačuvajte svoje fotografije, video zapise, kontakte, beleške i druge važne informacije. HUAWEI Mobile Cloud vam omogućava da napravite rezervnu kopiju svojih podataka u bezbednom Cloud-u, sprečavajući gubitak podataka u slučaju gubitka telefona, te vam omogućava da jednostavno prebacite svoje podatke na drugi uređaj u bilo kom trenutku i bilo gde.
HUAWEI AppGallery HUAWEI AppGallery
HUAWEI AppGallery icon
HUAWEI AppGallery
Bezbedne aplikacije, beskrajno uživanje
AppGallery je zvanična platforma kompanije HUAWEI za distribuciju aplikacija. Možete koristiti AppGallery na vašem HUAWEI mobilnom uređaju da biste pretraživali, preuzimali, upravljali i delili mobilne aplikacije. AppGallery sadrži četiri nivoa mehanizma detekcije kako bi osigurala da su aplikacije na platformi bezbedne za preuzimanje i korišćenje. Razne korisne i zabavne aplikacije su dostupne za preuzimanje preko AppGallery.
HUAWEI Themes HUAWEI Themes
HUAWEI Themes icon
HUAWEI Teme
Umetnost u vašem džepu
Uživajte u estetici potpuno novog i elegantnog korisničkog interfejsa svaki put kada koristite HUAWEI teme.
HUAWEI Browser HUAWEI Browser
HUAWEI Browser icon
HUAWEI Pretraživač
Preoblikovanje vaših veza
Huawei pretraživač je posvećen obezbeđivanju ultra brzog surfovanja internetom, jednostavnog pretraživanja, kao i sveobuhvatnoj zaštiti transfera za korisnike telefona i tableta. U isto vreme, Newsfeed će vas obaveštavati o najnovijim vestima.
HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
HUAWEI Assistant icon
HUAWEI Asistent
Vaš lični asistent, na jedno prevlačenje od vas
Sa "Danas" stranicom aplikacije Asistent, Huawei donosi novi nivo pametnog učinka za korisnike, pomažući im da pronađu usluge i informacije kada i gde su im potrebne.
Petal Search Petal Search
Petal Search icon
Petal Search
Uživajte u svakom trenutku života.
Petal Search stavlja svet na dlan vaše ruke. Pronađite sve što tražite brzim, bezbednim i sveobuhvatnim pretragama, u kombinaciji sa nizom dodatnih usluga.
Podešavanje cookie