HUAWEI Mobile Services

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
HUAWEI ID HUAWEI ID
HUAWEI ID
Ključ za vaš mobilni život
HUAWEI ID je centar svega – povezan je sa svim našim aplikacijama tako da korisnici mogu pristupiti svemu uz samo jedan dodir.
HUAWEI Mobile Cloud HUAWEI Mobile Cloud
HUAWEI Mobile Cloud icon
HUAWEI Mobile Cloud
Bezbedno sačuvajte vaše podatke
Bezbedno sačuvajte svoje fotografije, video zapise, kontakte, beleške i druge važne informacije. HUAWEI Mobile Cloud vam omogućava da napravite rezervnu kopiju svojih podataka u bezbednom Cloud-u, sprečavajući gubitak podataka u slučaju gubitka telefona, te vam omogućava da jednostavno prebacite svoje podatke na drugi uređaj u bilo kom trenutku i bilo gde.
HUAWEI AppGallery HUAWEI AppGallery
HUAWEI AppGallery icon
HUAWEI AppGallery
Tamo gde inspiracija živi
HUAWEI AppGallery je zvanična platforma za preuzimanje aplikacija za HUAWEI uređaje. Nudi iskustvo otkrivanja aplikacija sa jedinstvenim prednostima, uključujući višestruke provere kako bi se osigurala bezbednost aplikacija, prilagođene preporuke vrhunskog sadržaja, različite usluge koje pokrivaju sve aspekte digitalnog života i mnoštvo promocija i poklona.
HUAWEI Themes HUAWEI Themes
HUAWEI Themes icon
HUAWEI Teme
Umetnost u vašem džepu
Uživajte u estetici potpuno novog i elegantnog korisničkog interfejsa svaki put kada koristite HUAWEI teme.
HUAWEI Browser HUAWEI Browser
HUAWEI Browser icon
HUAWEI Pretraživač
Preoblikovanje vaših veza
Huawei pretraživač je posvećen obezbeđivanju ultra brzog surfovanja internetom, jednostavnog pretraživanja, kao i sveobuhvatnoj zaštiti transfera za korisnike telefona i tableta. U isto vreme, Newsfeed će vas obaveštavati o najnovijim vestima.
HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
HUAWEI Assistant icon
HUAWEI Asistent
Vaš lični asistent, na jedno prevlačenje od vas
Sa "Danas" stranicom aplikacije Asistent, Huawei donosi novi nivo pametnog učinka za korisnike, pomažući im da pronađu usluge i informacije kada i gde su im potrebne.
Petal Maps Petal Maps
Petal Maps icon
Petal mapama
Novi način za istraživanje sveta
Istražite i krećite se po svetu pomoću HUAWEI Petal mapa. Možete da pronađete lokacije, dobijete uputstva za vožnju, kao i informacije o javnom prevozu sa svega nekoliko koraka - preuzmite Petal mape besplatno iz Galerije HUAWEI aplikacija.
Pogledaj sve > Pogledaj sve >
Vesti I Događaji
Napuštate consumer.huawei.com
Nakon što kliknete na link, ući ćete na web lokaciju treće strane. Huawei nije odgovoran i nema kontrolu nad ovom web-stranicom.
Povratak Nastavi