*Slike proizvoda i prikazani sadržaj na predhodnim stranicama dati su samo kao referenca. Prave funkcije proizvoda i specifikacije (uključujući, ali bez ograničenja izgled, boju i veličinu) kao i pravi prikazani sadržaj (uključujući, ali bez ograničenja pozadinu, korisnički interfejs i ikone) mogu biti različite.

**Svi podaci dati u gore navedenim stranicama predstavljaju teoretske vrednosti dobijene iz internih laboratorija kompanije Huawei za testove obavljene u određenim uslovima. Za više informacija pogledajte gore navedene informacije o proizvodu. Pravi podaci mogu da se razlikuju, a u odnosu na razlike u pojedinačnim proizvodima, verzijama softvera, stanju aplikacije i faktorima okruženja. Svi podaci zavise od načina upotrebe.

***Zbog promena u realnom vremenu vezanih za serije proizvoda, proizvodnju i faktore vezane za dostavu, a da bi se obezbedile precizne informacije o proizvodu, specifikacije i funkcije, kompanija Huawei možda će obavljati podešavanja u realnom vremenu u tekstu opisa i slikama u prethodnim stranicama, tako da one odgovaraju radnim karakteristikama proizvoda, specifikacijama, indeksima i stvarnim komponentama proizvoda. Informacije o proizvodu mogu da se menjaju i podešavaju bez prethodnog obaveštenja.

****Veličina proizvoda, težina proizvoda i povezane specifikacije su isključivo teorijske vrednosti. Stvarne mere između pojedinačnih proizvoda mogu se razlikovati. Sve specifikacije podležu stvarnom proizvodu.

*****Kapacitet baterije proizvoda je tipične vrednosti. Stvarni kapacitet baterije za svaki pojedinačni proizvod može biti malo veći ili manji od nominalnog kapaciteta baterije.

    Kliknite na ovaj taster da biste promenili svoj izbor