HUAWEI Mate 40 Pro

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.
Za korak ispred
huawei mate 40 pro kv huawei mate 40 pro kv huawei mate 40 pro kv huawei mate 40 pro kv
huawei mate 40 pro logo

Pogledajte iza horizonta, istražite nepoznato i hrabro skočite u budućnost, s neviđenom snagom, brzinom i maštom. Prihvatite inteligenciju i živite sa inovativnom tehnologijom na HUAWEI Mate 40 Pro.

Prepoznatljiv na prvi pogled

ERROR
MATE
Ikoničan i inovativan, HUAWEI Mate 40 Pro je omaž ravnoteži i simetriji. Space Ring sistem kamera vam daje mogućnost da istražite boje.

Klasične boje, bezvremenska atraktivnost

ERROR
Mystic Silver
White
Black
Green
Yellow
Staklene navlake u crnoj i beloj boji čistih tonova podsećaju na noć i dan i donose neočekivano divljenje i misteriju. Mistična srebrna kreira reflektivnu tapiseriju svetlosti i boja koja se uvek menja i koja uvek očarava. Izrađeni modeli od veganske kože donose ukuse prirode, suncokreta i maslina u prvi plan.
Pogledajte film
huawei mate 40 pro curved display
huawei mate 40 pro curved display

Briljantnost na dohvat ruke

88° Horizon displej1nudi izuzetnu imerziju, sa sadržajem na ekranu koji je rasprskan po površini, prikazajući boje, ikonice i tekst kao da se slivaju sa vodopada. Zaobljene ivice pomažu da vaš telefon ostane netaknut i bude komforan za dodir.

Toliko brz da vas pokreće

Sa učestalošću osvežavanja od 90 Hz i neverovatnih 240 Hz dodira u sekundi2, odgovara na svaki vaš hir i sinhronizovan je sa svakom komandom.

Živite slobodno i ne brinite za otpornost

Ne brinite o prskanju vode ili iznenadnoj kiši. Sa ocenom IP68 za otpor na prskanje, vodu i prašinu3, vaš HUAWEI Mate 40 Pro je dobro zaštićen.

Virtuelno ili fizički, izbor je na vama

Sada možete podesiti zvuk na dva načina — virtuelnim kontrolama duž ivica ili preko tradicionalnih tastera za zvuk.

Fino podešen displej prijatan za gledanje

Ekran podešava nivo osvetljenja uz neverovatnu preciznost za komforno čitanje u različitim uslovima.

Verne boje u svakoj nijansi

Zahvaljujući pametnoj kalibraciji, ekran otkriva vaš omiljeni sadržaj u živopisnom sjaju.

Spremite se za nove mogućnosti

huawei mate 40 pro logo

Što manje, to moćnije

ERROR
Sa više od 15 milijardi4 tranzistora, ekstremno kompaktan 5 nm Kirin 9000 5G SoC je sposoban za multitasking, obradu ogromnih količina podataka i lako pokretanje AI računarstva koje je odmah responzivno. Samo se zavalite i dozvolite mu da obavi posao.
CPU
Sa velikim taktom jezgra od 3,13 GHz i arhitekturom od tri nivoa, CPU od osam jezgara je prilagođen unapređenom učinku i efikasnosti.
GPU
Mali-G78 GPU sa 24 jezgra nudi unapređenu obradu slika tako da možete uživati u imerzivnom gejming iskustvu.
NPU
Sa dva velika jezgra i jednim malim jezgrom, izmenjeni NPU gura AI obradu do novih visina i primenjuje je na širok opseg funkcija, uključujući karakteristike kamere, gestovne kontrole i prepoznavanje objekata uz pomoć veštačke inteligencije.

Vidite, slušajte i osetite.
Neočekivani osećaji.

*The game displayed above is ACE RACER.

Mali-G78 GPU od 24 jezgra nudi impresivne karakteristike obrade slika za unapređeno gejming iskustvo. Sa sjajnim 3D zvukom iz dualnih zvučnika i simuliranim vibracijama iz linearnog motora — kako biste uronili svoj um, telo i dušu u svaku aktivnost.

Sledi vaše vođstvo

huawei mate 40 pro touch free gesture control
Pogledajte film
Zahvaljujući intuitivnom senzoru za gestove i nadograđenom NPU, možete otključati svet mogućnost putem AI interakcija bez dodira. Samo pomerajte ruku gore-dole ili levo-desno da biste pretraživali fotografije ili listali stranice u e-knjige. Napravite hvatajući pokret da biste brzo snimili ekran ili držite ruku blizu ekrana da biste odgovorili na pozive ili kontrolisali audio reprodukciju. Želite da utišate telefon kada zvoni? Samo ga pogledajte i zvuk će se automatski smanjiti.

Dozvolite da vas brzina oduva

5G Super Uplink
Kada ažurirate, šaljete ili delite bilo šta preko 5G, bićete oduševljeni brzinom procesa5.
Wi-Fi 6+
HUAWEI Mate 40 Pro savršeno radi sa našim Wi-Fi 6+ podržanim ruterima kako bi se osiguralo šire pokriće signala, jača penetracija signala i stabilne konekcije.
Learn more about HUAWEI Routers.
Dve SIM kartice koje sarađuju
5G i 4G SIM kartice rade u saradnji kako bi pokrenule brzu i stabilnu mrežu6.

Svaki trenutak
priča sjajnu priču

Ultra Vision kamera

50 MP, f / 1.9 otvor, senzor od 1 / 1,28 inča, RYYB red filtera za boje Octa PD autofokus.
Neverovatna jasnoća u svakom trenutku.

Ultra široka Cine kamera

20 MP, f / 1.8 otvor.
Sačuvajte sjajne trenutke sa jasnim linijama i ivicama.
Zabeležite životne priče na filmski način.

Laserski senzor

Precizan i brz fokus.

Telephoto kamera

12 MP, 10x hibridni zum7,50x digitalni zum, OIS.
Iznosi skrivene detalje na otvoreno.

huawei mate 40 pro main camera
huawei mate 40 pro telephoto camera
huawei mate 40 pro wide angle cine camera
huawei mate 40 pro wide angle cine camera
Every Moment <br/>Tells a Great Story

Svaki frejm
pun života

Snimajte filmske snimke na puki hir zahvaljujući XD Fusion HDR Video režimu koji svaki kadar prikazuje uz verno optimizovane detalje, boju, kontrast i svetlinu, preko prilagođenih slika sa višestrukim ekspozicijama. Video kvalitet je znatno unapređen, čak i u uslovima slabog osvetljenja, sa malo ili nimalo prekomernog izlaganja preko slike i lica subjekata će biti izuzetno dobro osvetljena.

Zabeležite svoj
život pun akcije

Zabeležite svoj
život pun akcije

Ponovo proživite svaku avanturu i ne dozvolite da vam nekoliko prepreka stane na put. Inovativna Steady Shot funkcija vam pomaže da snimite neverovatno stabilne video snimke, čak i kada trčite ili skijate.

Ostanite u fokusu

huawei mate 40 pro logo

Sa Tracking Shot, možete da zadržite subjekat u centru kadra u svakom trenutku, bilo da su deca ili odrasli, da li se takmiče na terenu ili trkaju preko daljine.

Jasnoća u finijim detaljima

huawei mate 40 pro super clarity sample photo
Održite život svežim i autentičnim beleženjem detalja koji se previde, u svakom trenutku — danju ili noću!

Vaš ceo svet u punoj slavi

huawei mate 40 pro wide angle sample photo
Umanjite ekran da bi na ekran stalo više stvari koje volite, uz izuzetne korekcije za vrlo česte distorzije sočiva širokog ugla.

Gurajte dalje, istražite više

ERROR
1x
5x
10x

Uvećajte da biste prineli udaljena čuda ispred sebe sa detaljima koji oduzimaju dah.

Dobre stvari počinju napred

huawei mate 40 pro front camera system
Pametna Ultra Vision Selfie kamera integriše prednju kameru sa unapređenim širokim uglom i senzorom za gestove. Sada možete snimiti selfije iz različitih perspektiva i zabavne "velfije" sa širokim opsegom video funkcija koje obogaćuju ili izvesti gestove bez dodira kako biste olakšali pametne interakcije.

Svako zaslužuje bolji selfi

Prednja kamera od 13 MP tumači vaše osobine i generiše neverovatne selfije koji prikazuju vaše najbolje atribute — ne samo vaše, već i vaših prijatelja i voljenih — sa zapanjujućim pozadinama. Prilagodljivi selfi režim podržava tri vrste širokih uglova. Kada oseti da snimate grupni selfi, odgovarajući režim širokog ugla se automatski aktivira.
ERROR
ERROR
ERROR

Dajte novi elan svom vlogu

VLOG
Prednja kamera sada podržava karakteristike za angažovanje kao što je 4K video snimanje sa ultra širokim pogledom, prednji i zadnji video sa dualnim pregledom i usporene velfije. Započnite svoj blog sa mnogo zabave!

Usporite, krenite polako

Usporite, krenite polako

Sa usporenim velfijem do 240 FPS 1080P, možete usporiti svoje divne trenutke za više pažnje.

Ispričajte obe strane priče

huawei mate 40 pro logo

Zabeležite celu priču sa prednje i zadnje strane. Isti trenutak, ali dupla zabava

Samo napred, čuvamo vam leđa

ERROR
*Video služi za ilustraciju funkcija.
4.400 mAh8 baterija velikog kapaciteta, nadograđeni 66 W HUAWEI SuperCharge9 i 50 W Wireless HUAWEI SuperCharge10 rade zajedno kako bi učinili trošenje struje prošlošću. U bilo kom trenutnku možete da dopunite vaš uređaj i nastavite sa danom, napred punom parom.
4.400

EMUI 11,
brži neko ikad.

Zahvaljujući determinističkom motoru latencije koja optimizuje brzinu rada sistema i novom dizajnu animacije zasnovanom na korisničkim navikama i preferencijama, iskusićete EMUI 11 koji je glatkiji i brži od svih prethodnih verzija.

Zabava na prvi pogled

video fallback

Zabava na prvi pogled

Pogledom na prednju kameru dok je ekran isključen, videćete prilagođen Eyes on Display sa vašom omiljenom gif animacijom ili slikom — u trenu vam može ulepšati dan.

Razgovarajte, delite i iskusite zajedno

huawei mate 40 pro meetime
HUAWEI MeeTime connects you with friends and loved ones at any time or place. Enjoy HD video calls evocative of in-person conversations, and easy phone screen sharing11.

Više prozora, multitasking

huawei mate 40 pro multi-screen collaboration
Nadograđena opcija saradnje na više ekrana sada podržava istovremeni prikaz više aplikacija na vašem računaru. Bilo da je u pitanju onlajn kupovina pomoću raznih platformi ili gledanje video zapisa tokom komentarisanja u grupi za ćaskanje, možete sve to videti na jednom ekranu.12
Saznajte više o HUAWEI MateBook
huawei mate 40 pro emui 11 floating window
huawei mate 40 pro emui 11 notepad
huawei mate 40 pro and huawei m-pen 2
Plutajući prozor: Držite aplikacije na dodir od sebe

Novi plutajući prozor promenljive veličine vam omogućava da odgovorite na poruku bez kašnjenja ili da kreirate belešku u trenutku, bez prekidanja vašeg sadašnjeg zadatka. Možete mu pristupiti preko doka za aplikacije i smanjiti ga u neupadljivi mehur, tako da se možete prebacivati sa aplikacije na aplikaciju mnogo jednostavnije.

Skenirajte, izdvojite i delite

U nadograđenoj Notepad aplikaciji, možete izvući tekst iz slika i čak kontinuirano skenirati višestruke slike ili konvertovati beleške u tekstualne datoteke za izuzetno lako sinhronizovanje i deljenje.

Dvostruko bezbedniji, dvostruko pristupačniji

huawei mate 40 pro privacy and security
Funkcija 3D otključavanja analizom lica radi u mračnom i svetlom okruženju, bez nepotrebnog podizanja telefona; prepoznaje vas i otključava telefon na brzi pogled. Alternativno, možete samo pritisnuti i zadržati i koristiti otisak prsta da brzo pristupite telefonu.

Privatnost i bezbednost

Delite svoj život, ne podatke
Pre slanja slike, možete izabrati da izbrišete osetljive informacije poput vremena, lokacije i specifikacija kamere.
Čuvajte privatnost beleški
Čuvajte vaše ideje u Notepad aplikaciji pod ključem i katancem sa dodatnom zaštitom za verifikaciju pristupa — Brzo je, bezbedno i jednostavno za korišćenje.
Brzo prebacivanje aplikacija: Žao nam je, bez zavirivanja!
Namenski efekti za zamagljivanje skrivaju detaljne informacije iz prethodne aplikacije pri prebacivanju na drugu aplikaciju, ograđivanjem deljenja podataka u više aplikacija.
Sadržaj koji samo vi možete videti
Vaš telefon vas može prepoznati i štititi sadržaj na ekranu od znatiželjnih očiju. Ova pametna funkcija može sakriti detalje notifikacija i ponovo zaključati aplikacije ako primeti da neko drugi gleda u vaš ekran.
Odobrava pristup samo po potrebi
Unapređene kontrole pristupa osiguravaju da je aplikacijama dozvoljen samo minimalni nivo pristupa mikrofonu telefona, informacijama o kameri ili lokaciji.
Bezbedan sistem
EMUI 11 dolazi sa rigoroznim, sveobuhvatnim zaštitama privatnosti i bezbednosti. Mikrokernel TEE sistem je dobio globalnu prestižnu C EAL 5+ sertifikaciju, najviši nivo koji se dodeljuje operativnim sistemima terminalnih uređaja.
 1. Svi podaci su prikupljeni iz testova u Huawei laboratoriji. Ekran obezbeđuje više dobavljača. Efekat ekran može blago varirati. Huawei osigurava doslednost specifikacija proizvoda.
 2. Brzina osvežavanja ekrana od 90 Hz i neverovatnih 240 Hz dodira u sekundi je dostupno u namenskim aplikacijama i scenarijima.
 3. Ovaj proizvod ima ocenu IP68 za otpornost na prskanje, vodu i prašinu u skladu sa IEC standardom 60529 i ispitan je pod kontrolisanim laboratorijskim uslovima. Otpornost na prskanje, vodu i prašinu nije stalno stanje i otpornost vremenom može oslabiti uz normalno korišćenje. Ne pokušavajte da napunite mokar uređaj. Garancija ne pokriva oštećenja nastala zbog tečnosti.
 4. Svi podaci su prikupljeni iz testova u Huawei laboratoriji.
 5. Ovu funkciju mora da podržava vaš operater.
 6. Dostupno samo u verziji sa dve SIM kartice.
 7. Višestruke kamere rade u saradnji kako bi omogućile 10x hibridni zum.
 8. Standardna vrednost. Nominalni kapacitet baterije je 4.300 mAh. Na osnovu rezultata ispitivanja obavljenih u HUAWEI laboratoriji. Stvarno trajanje baterije zavisi od stvarne upotrebe.
 9. 66 W je maksimalna snaga punjenje i može se postići samo kada se koriste namenski 66 W HUAWEI SuperCharge punjač i kabl.
 10. 50 W je maksimalna snaga bežičnog punjenja i može se postići samo kada se koristi namensko postolje HUAWEI SuperCharge bežičnog punjača (maks. 50 W), a kupuje se odvojeno.
 11. Dostupno samo na odabranim tržištima. Ova funkcija radi samo između HUAWEI telefona i HUAWEI MateBook laptopova. Konsultujte se sa HUAWEI korisničkom službom za više detalja.
×