Johdanto Käyttörajoitukset-toimintoon HUAWEIAppGalleryssä

zoom in pic
Johdanto Käyttörajoitukset-toimintoon HUAWEIAppGalleryssä

Alaikäisten suojaamiseksi HUAWEIAppGallery on ottanut käyttöön Käyttörajoitukset-toiminnon, jotta sovelluskehittäjät voivat antaa sovelluksilleen luokituksen ikäsoveltuvuuden perusteella. Voit asettaa ikäluokitusrajoituksia kohdassa Minä > Asetukset > Käyttörajoitukset. Vain sovellukset, joiden luokitus on enintään rajoituksen verran, ladataan ja asennetaan.

Aseta ikäluokitusrajoitus seuraavan kahden tilanteen perusteella:

• Puhelimesi tukee ominaisuutta Digitaalinen saldo.

Voit siirtyä Digitaalinen saldo -näyttöön kohdassa Asetukset tai kohdassa AppGallery > Minä > Asetukset > Käyttörajoitukset. Jos valitset vaihtoehdon Oma lapsi kohdalle Digitaalinen saldo, sinua pyydetään asettamaan 6-numeroinen PIN ja suojauskysymys. Mene sen jälkeen kohtaan Käyttörajoitukset > Sovelluksen asennukset ja aseta sovellusten latausrajoitukset HUAWEI AppGallerylle valitsemalla Rajoita kaikkien sovellusten asentaminen, Salli vain soveltuvat sovellukset (tätä vaihtoehtoa varten täytyy asettaa ikäluokitusrajoitus) tai Salli kaikkien sovellusten asentaminen. Kun olet tallentanut asetukset, sinun täytyy antaa 6-numeroinen PIN kohteelle Digitaalinen saldo, jotta voit nollata ikäluokitusrajoituksen HUAWEI AppGalleryssä.

• Puhelin ei tue ominaisuutta Digitaalinen saldo tai ei ole ottanut ominaisuutta Digitaalinen saldo käyttöön, tai olet valinnut vaihtoehdon Minä ominaisuudelle Digitaalinen saldo.

Mene tässä tapauksessa AppGallery > Minä > Asetukset > Käyttörajoitukset. Jos käytät ominaisuutta ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään asettamaan 4-numeroinen PIN. Sitten voit asettaa ikäluokitusrajoituksen.

Voit poistaa sisällön käyttörajoitusominaisuuden käytöstä napsauttamalla tästä. Lisätietoja on kohdassa Salasanan tarkistamisen käytöstä poistaminen.