Miten vaihdan tai nollaan käyttörajoitusominaisuuden salasanan HUAWEIAppGalleryssä?

Soveltuvat tuotteet: Tablet,Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Miten vaihdan tai nollaan käyttörajoitusominaisuuden salasanan HUAWEIAppGalleryssä?
  1. Jos olet valinnut laitteen käyttäjäksi lapsesi ominaisuudessa Digitaalinen saldo:

Vaihda salasana: Mene kohtaan Asetukset > Digitaalinen saldo > Suojausasetukset > Vaihda PIN > Unohditko PIN-koodisi? ja vaihda salasana liittyvän HUAWEI ID:n suojauskysymyksellä.

Poista salasanan tarkistaminen käytöstä: Mene kohtaan Asetukset > Digitaalinen saldo > Poista Digitaalinen saldo käytöstä (sinua pyydetään antamaan asettamasi 6-numeroinen PIN). 1

2. Jos laitteesi ei tue ominaisuutta Digitaalinen saldo tai olet valinnut laitteen käyttäjäksi itsesi:

Vaihda salasana: Ei tuettu. Poista käyttörajoitusominaisuus käytöstä ja ota se uudelleen käyttöön seuraavasti.

Poista salasanan tarkistaminen käytöstä: Etsi ja valitse HUAWEIAppGallery kohdasta Asetukset, tyhjennä sen tiedot, ota Käyttörajoitukset-ominaisuus käyttöön ja aseta salasana uudelleen. Tee se menemällä kohtaan:

Asetukset > Sovellukset/Sovellukset ja ilmoitukset > Sovellukset > AppGallery > Tallennustila > Tyhjennä välimuisti/Tyhjennä tiedot

HUAWEIAppGalleryn tietojen poistaminen ei vaikuta puhelimen muihin tietoihin, se vain palauttaa HUAWEIAppGalleryn tilaan, jossa se oli heti ensimmäisen asennuksen jälkeen.