Kannettavien HUAWEI-tietokoneiden tuki

Aloita matkasi kannettavien HUAWEI-tietokoneiden kanssa

Määritä kannettava tietokoneesi

Noudata yksinkertaisia ohjeita kirjautumiseen, verkkoyhteyden muodostamiseen ja silmäystävällisen tilan käyttöönottoon.

Lue lisää
Tutustu kosketuslevyeleisiin

Napsauta, vedä tai vieritä – navigoi Matebookissa helposti kosketuslevyeleillä.

Lue lisää
Yhdistä Bluetoothilla

Yhdistä kannettava tietokone langattomasti hiireen, kaiuttimeen tai kuulokkeisiin.

Lue lisää
Löydä vihjeet, joita etsit

Lataa kannettava tietokone parhaalla mahdollisella tavalla. Optimoi asetukset ja pidä akku käyttövalmiina pidempään ja paremmassa kunnossa.

Tule hakemaan muutama vihje, joilla voit oppia käyttöjärjestelmän hallintaa.

Varmuuskopioi tiedot puhelimesta kannettavaan tietokoneeseen ja pidä tärkeät tiedostot ja hetket elämästäsi turvassa.

Lisää kysymyksiä
Hyödyllisiä latauksia sinulle
Ohjaimet

Ohjaimet

Kannettava tietokone tarvitsee ohjaimia kommunikoimaan käyttöjärjestelmän ja komponenttien kanssa.

Kannettava tietokone tarvitsee ohjaimia kommunikoimaan käyttöjärjestelmän ja komponenttien kanssa.

Käyttöopas

Käyttöopas

Onko sinulla vielä kysyttävää Kannettavat tietokoneet-kuulokkeista? Löydät vastauksia täältä.

Onko sinulla vielä kysyttävää Kannettavat tietokoneet-kuulokkeista? Löydät vastauksia täältä.