Telefonen har 2G/3G-signal, men ikke 4G-signal

zoom in pic
Telefonen har 2G/3G-signal, men ikke 4G-signal

Hvis telefonen din ikke har 4G-signal, gjør du følgende:

Kontroller om 4G er aktivert.

• Hvis bare ett SIM-kort er installert: Sveip ned fra statuslinjen for å åpne varslingspanelet, berør og hold på Mobildata-ikonet for å åpne innstillingsskjermen, og aktiver Aktiver 4G eller sett Nettverksmodus til Autom. 4G/3G/2G.

(Merknad: Hvis det ikke finnes noen Aktiver 4G-bryter eller Nettverksmodus-alternativ, indikerer dette at 4G er aktivert som standard.)

• Hvis to SIM-kort er installert: Kontroller om To SIM-kort 4G-bryteren er påslått. Åpne Innstillinger, angi To SIM-kort 4G i søkeboksen og berør den, og slå på To SIM-kort 4G -bryteren.

Hvis det ikke blir funnet noe resultat, indikerer det at To SIM-kort 4G er aktivert som standard.

Kontroller om SIM-kortet er skittent eller viser tegn på rust eller er deformert.

• Ta ut SIM-kortet og kontroller om metalloverflaten er skitten eller viser tegn på rust. Hvis ja, kan signalmottaket påvirkes. Vi anbefaler at du holder SIM-kortet rent.
  • Hvis SIM-kortet er produsert i et ikke-standard format, kan dette ha innvirkning på telefonsignalet. I dette tilfellet anbefales det at du bruker et vanlig SIM-kort for å teste om du kan få 4G-signal. Hvis signalet blir normalt igjen, kontakt operatøren og erstatter SIM-kortet med et kort i standard format.

Gå et annet sted.

Du kan konsultere den lokale operatøren om nettverksdekning eller sjekke nettverksstatusen til telefonen din ved hjelp av et SIM-kort fra samme operatør. Hvis det ikke er noe 4G-nettverk, kan 4G-signalet gå tapt på grunn av dårlig eller ustabil 4G-nettverksdekning fra den lokale operatøren. I dette tilfellet anbefales det at du flytter deg til et annet sted og prøver igjen.

Start telefonen på nytt eller aktiver og deaktiver Flymodus.

Noen spesielle nettverkskonfigurasjoner kan føre til at telefonen ikke kan gå tilbake til 4G-nettverket i løpet av kort tid. Du kan starte telefonen på nytt, eller aktivere og deaktivere Flymodus for å løse problemet.

Tilbakestill APN, og prøv igjen.

Åpne Innstillinger, søk etter APN, berør Navn på aksesspunkt for å åpne skjermen med mobildatainnstillinger, og berør deretter Navn på aksesspunkt igjen. Berør øverst i høyre hjørne, og velg Tilbakestill til standardvalg.

Tilbakestill nettverksinnstillingene for å løse problemet.

Hvis problemet vedvarer, åpne Innstillinger, søk etter og åpne Tilbakestill nettverksinnstillinger, og tilbakestill SIM-kortets nettverksinnstillinger.

(Merknad: Dette vil slette alle tilkoblingsloggene for Wi-Fi og Bluetooth. Låseskjermpassordet er nødvendig for å gi bekreftelse når du gjør dette.)

Oppdater telefonen til den nyeste versjonen ved første anledning.

Hvis telefonens systemversjon ikke er oppdatert, oppdater den til den siste versjonen når telefonen er koblet til Internett.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, sikkerhetskopier dataene dine og ta med deg enheten og kjøpsbeviset til nærmeste Huawei-kundeservicesenter for assistanse.

Merk: Nettbrettet ditt støtter bare enkelt SIM-kort, og ikke To SIM-kort 4G.