Jeg har glemt passordet for min HUAWEI-ID, hva kan jeg gjøre?

Gjeldende produkter: Tablet,Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Jeg har glemt passordet for min HUAWEI-ID, hva kan jeg gjøre?

Du kan tilbakestille passordet med bruk av følgende metoder:

Hvis du ikke er logget på med din HUAWEI-ID, gå til Innstillinger > Logg på med HUAWEI-ID > Glemt passord?

Hvis du har logget på din HUAWEI-ID, gå til Innstillinger > HUAWEI-ID, Betaling og kjøp, Cloud og mer > Konto og sikkerhet > Sikkerhetssenter og klikk på tilbakestill passord.