Telefonnummeret, e-postadressen eller tredjeparts-kontoen min ser ut til å være tilknyttet en HUAWEI-ID, hva kan jeg gjøre?

Gjeldende produkter: Tablet,Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Telefonnummeret, e-postadressen eller tredjeparts-kontoen min ser ut til å være tilknyttet en HUAWEI-ID, hva kan jeg gjøre?

For å beskytte kontoen, kan et telefonnummer eller en e-postadresse kun registreres med en HUAWEI-ID.

Løsninger:

• For å bekrefte om du tidligere har vært tilknyttet med en HUAWEI-ID, angi det vanlige mobiltelefonnummeret/e-postadressen og prøv å logge på din HUAWEI-ID.
  • Bruk et annet telefonnummer eller en annen e-postadresse som ikke har blitt assosiert med en HUAWEI-ID.