Hvilke måter kan jeg bruke for å logge på min HUAWEI-ID?

zoom in pic
Hvilke måter kan jeg bruke for å logge på min HUAWEI-ID?

Det er fire måter du kan logge på din HUAWEI-ID:

• Du kan logge på ved å bruke mobiltelefonnummer, e-postadresse, eller Påloggings-ID sammen med passordet.
  • Du kan logge på ved å bruke mobiltelefonnummer, e-postadresse eller Påloggings-ID sammen med en bekreftelseskode.
  • Du kan logge på med en tredjepartskonto som er tilknyttet din HUAWEI-ID hvis en ble tilknyttet når du registrerte deg.
  • Du kan logge på ved å skanne en kode som vises på mobiltelefonen som har logget på denne HUAWEI-ID.

Merk:

• Påloggings-ID er det unike identifikasjonsnummeret for din HUAWEI-ID og kan kun modifiseres én gang. For å modifisere, gå til Innstillinger > HUAWEI-ID > Personlig informasjon > Påloggings-ID > , angi en ny Påloggings-ID som du ønsker å konfigurere.
    • HMS Core (Huawei Mobile Services) må oppdateres til 2.6.5.300 og en senere versjon.