Kan ikke koble til øretelefoner fra HUAWEI FreeBuds- eller FreeLace-serien til en datamaskin

Gjeldende produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lite,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones Lite,HUAWEI WATCH Buds
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Kan ikke koble til øretelefoner fra HUAWEI FreeBuds- eller FreeLace-serien til en datamaskin

Se Par HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-øretelefoner for å koble til og pare øretelefonene. Hvis øretelefonene dine ikke kan registreres av datamaskinen din eller ikke kan kobles til, gjør følgende:

Sjekk batterinivået til øretelefonene

• TWS-øretelefoner i FreeBuds-serien: Når øretelefonene eller ladeetuiet går tomt for batteri, vil ladeetuiindikatoren slå av eller bli rød. Plasser øretelefonene i ladeetuiet, lad dem i 5 minutter og prøv igjen.

Tilsmussede kontaktpunkter kan ha negativ innvirking på kommunikasjon. Bruk en bomullspinne til forsiktig å rengjøre metallkontaktpunktene på innsiden av ladeetuiet, og bruk deretter en bomullsklut for å tørke av metallkontaktpunktene på øretelefonene.

• FreeLace-serien (halsbåndøretelefoner) og FreeBuds Studio (hodetelefoner): Når øretelefonene går tom for batteri, vil indikatoren slå seg av eller bli rød. Lad øretelefonene i minst fem minutter, og prøv igjen.

Gjenopprett øretelefonene til sine fabrikkinnstillinger

• FreeBuds-serien (TWS): Plasser øretelefonene i ladeetuiet, og åpne etuiet. Trykk og hold inne funksjonsknappen (på siden av ladeetuiet) i minst ti sekunder til indikatoren blinker rødt for å gjenopprette øretelefonene til sine fabrikkinnstillinger. Koble deretter øretelefonene til datamaskinen igjen.
  • Øretelefoner i FreeLace-serien: Gjenopprett øretelefonene til sine fabrikkinnstillinger, og koble dem til datamaskinen din igjen.
  • FreeBuds Studio-serien (hodetelefoner): Når hodetelefonene er slått på, trykk og hold inne Bluetooth-knappen i mer enn ti sekunder for å gjenopprette hodetelefonene til sine fabrikkinnstillinger. Koble deretter hodetelefonene til datamaskinen igjen.

Aktiver Bluetooth-driveren på datamaskinen igjen (gjelder bare Windows)

Koble laderen fra datamaskinen, deaktiver driveren og slå deretter av datamaskinen. Slå på datamaskinen, aktiver driveren og sjekk om problemet er løst. Merk at du må slå av datamaskinen i stedet for å starte den på nytt.

1. For å deaktivere driveren høyreklikker du på Start-menyen, går til Enhetsbehandling > Bluetooth, høyreklikker på Bluetooth-driveren og velger å deaktivere den fra snarveismenyen.
  2. For å aktivere driveren høyreklikk på Start-menyen, gå til Enhetsbehandling > Bluetooth, høyreklikk på Bluetooth-driveren og velg å aktivere den fra snarveismenyen.

Bluetooth-drivernavn: Intel(R) Wireless Bluetooth(R) for datamaskinen basert på Intel-plattformen; Realtek Bluetooth Adapter for datamaskiner basert på AMD-plattformen.

Oppdater Bluetooth-driveren til datamaskinen

• Ikke-Huawei-datamaskiner: Enkelte datamaskiner støtter kanskje ikke Bluetooth, eller Bluetooth-driveren er kanskje ikke den nyeste. Last ned den nyeste driveren fra det offisielle nettstedet til datamaskinprodusenten.
  • Bluetooth-adapter: Enkelte Bluetooth-adaptere er kanskje ikke kompatible med øretelefonene. Kontakt i så fall Bluetooth-adapterprodusenten.

Sjekk og oppdater datamaskinsystemet

Klikk på Start-menyen, gå til Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Windows-oppdatering > Se etter oppdateringer. Installer oppdateringen hvis den er tilgjengelig.

Det anbefales at du oppdaterer Windows 7 til Windows 10.

Hvis problemet vedvarer, ta enheten og kjøpsbevis til et autorisert Huawei-kundeservicesenter for assistanse.