Pare Bluetooth-øretelefonene HUAWEI FreeBuds og HUAWEI FreeLace

Gjeldende produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones Lite,Honor Sport Bluetooth® Earphones,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI Sport Bluetooth® Headphones,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HONOR Magic Earbuds,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Pare Bluetooth-øretelefonene HUAWEI FreeBuds og HUAWEI FreeLace

For å pare øretelefonene med en Bluetooth-enhet, som telefon, nettbrett, PC eller hodeenhet, gjør trinnene beskrevet i dette avsnittet. Hvis tilkoblingen mislykkes, se Kan ikke koble til eller finne Bluetooth-navnet til HUAWEI FreeBuds eller FreeLace.

Koble øretelefonene til telefonen/nettbrettet

1. Sett øretelefonene i paringsmodus (for detaljer, se tabell 1, tabell 2 og tabell 3 under vanlige spørsmål).
  2. På telefonen eller nettbrettet går du til Innstillinger > Bluetooth, og berører navnet på øretelefonene i enhetslisten for å pare og koble til øretelefonene.

Koble øretelefonene til en PC

Hvis tilkoblingen mislykkes, kan du feilsøke ved å henvise til Kan ikke koble Huawei-øretelefonene til en datamaskin.

1. Datamaskin som kjører Windows 10
    1. Sett øretelefonene i paringsmodus (for detaljer, se tabell 1, tabell 2 og tabell 3 under vanlige spørsmål).
    2. Klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på skrivebordet, og deretter på Innstillinger.
    3. Gå til Enheter > Legg til Bluetooth eller annen enhet. Velg Bluetooth i vinduet Legg til en enhet. Datamaskinen søker automatisk etter Bluetooth-enheter.
    4. Finn, og klikk på navnet på øretelefonene eller høyttaleren på datamaskinen. Vent til det dukker opp en melding som indikerer at enheten din er klar.
  2. Datamaskin som kjører macOS:
    1. Sett øretelefonene i paringsmodus (for detaljer, se tabell 1, tabell 2 og tabell 3 under vanlige spørsmål).
    2. Klikk på Apple-ikonet i øvre venstre hjørne, og velg Systemvalg. Velg Bluetooth i vinduet som vises. Datamaskinen søker automatisk etter Bluetooth-enheter. Etter at øretelefonene er oppdaget, velger du dem og klikker Koble til.

Koble øretelefonene til en hodeenhet via Bluetooth eller andre Bluetooth-enheter

1. Sett øretelefonene i paringsmodus (for detaljer, se tabell 1, tabell 2 og tabell 3 under vanlige spørsmål).
  2. Finn Bluetooth-innstillingene til hodeenheten, søk etter Bluetooth-enheter og velg navnet på øretelefonene. Kontakt enhetsleverandøren for mer informasjon om Bluetooth-innstillingene til hodeenheten.
Table 1. Slik settes TWS-øretelefonene i FreeBuds-serien i paringsmodus

Produktmodell

Prosedyre

• FreeBuds Lipstick
  • FreeBuds 4E
  • FreeBuds Pro
  • FreeBuds 4
  • FreeBuds 3
  • FreeBuds 4i
  • FreeBuds 5i

Plasser øretelefonene i ladeetuiet, og hold dekselet åpent. Trykk og hold funksjonsknappen på ladeetuiet inne i to sekunder til indikatoren blinker.

• FreeBuds 3i
  • FreeBuds Lite
  • FreeBuds
  • FlyPods 3
  • FlyPods Lite
  • FreeBuds SE

Plasser øretelefonene i ladeetuiet, og hold dekselet åpent. Trykk og hold funksjonsknappen på ladeetuiet inne i to sekunder til indikatoren blinker.

• FreeBuds 2 Pro
  • FreeBuds 2
  • FlyPods Pro
  • FlyPods

Plasser øretelefonene i ladeetuiet, og hold dekselet åpent. Trykk og hold funksjonsknappen på ladeetuiet inne i to sekunder til indikatoren blinker.

Table 2. Metoder for å sette øretelefoner i FreeLace-serien med nakkebånd i paringsmodus

Produktmodell

Prosedyre

• xSport Pro

Trykk og hold inne funksjonsknappen i 4–6 sekunder til indikatoren blinker hvitt.

• FreeLace Pro
  • FreeLace

Trykk og hold inne av/på-knappen i 4–6 sekunder til indikatoren blinker hvitt.

• Huawei Sport Bluetooth-hodetelefoner
  • HONOR Sport Bluetooth-øretelefoner

Trykk og hold inne funksjonsknappen i 2–4 sekunder for å slå på øretelefonene. Indikatoren vil veksle mellom å blinke rødt og blått.

Table 3. Sette FreeBuds Studio-hodetelefoner i paringsmodus

Produktmodell

Prosedyre

FreeBuds Studio

Når øretelefonene er slått på, trykk og hold Bluetooth-knappen inne i to sekunder til indikatoren blinker hvitt.