Långsam start eller frysningar efter en fabriksåterställning eller systemuppdatering på min HUAWEI surfplatta/telefon

Tillämpliga produkter: Tablet,Smartphone
Tillämpliga produkter:
zoom in pic
Långsam start eller frysningar efter en fabriksåterställning eller systemuppdatering på min HUAWEI surfplatta/telefon

Problem:

Enheten tar lång tid att slå på, eller fryser när användaren öppnar appar, efter en fabriksåterställning eller systemuppdatering.

Orsak:

1. När telefonen/surfplattan slås på efter en fabriksåterställning eller systemuppdatering optimerar systemet apparna, vilket kan öka tiden som krävs för uppstart.
  2. Efter att telefonen/surfplattan har slagits på fortsätter systemoptimeringsprocessen, vilket förbrukar mycket minne och kan orsaka frysning eller fördröjning under appanvändning.

Lösning:

1. Vänta tills systemoptimeringsprocessen är klar. Ju fler appar du har, desto längre tid tar det att slå på din telefon/surfplatta.
  2. Efter en uppdatering, ladda enheten i 2 timmar eller mer (det rekommenderas att man laddar telefonen över natten) med skärmen avstängd och sedan startar om enheten.
  3. Om problemet kvarstår, ring Huaweis kundtjänst för hjälp. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina behov.